The Last Of Us Dizisinin Şu Ana Kadar Kesinleşen Kadrosu

Spoiler: Bebek Yoda yok...

The Last of Us oyununu ilk oynadığım zaman gerçekten kendimi hikayenin içerisinde hissetmiştim. Çok az oyun karakterleriyle, dünyasıyla insanı bu kadar bağlayabilir. Her ne kadar ikinci oyunun hikayesini pek beğenmeyen tarafın içerisinde yer alsam da söz konusu Last of Us olunca akan sular duruyor. Oyun dünyasının bu sağlam mihenk taşlarından olan TLOU'yu dizi olarak görmek de bambaşka bir deneyim olacak.

2022'yi pas geçip kendisine 2023 yılını hedef belirleyen Last of Us dizisinde roller de belli olmaya başlamış durumda. Ana rollerin bildiğimiz kadarıyla tamamı açıklandı, yan rollere ise yeni isimler katılabilir. An itibariyle Last of Us dizisinde rol alacak oyuncular ve canlandıracakları karakterler şu şekilde;

Pedro Pascal - Joel Miller

Son zamanlarda en çok keyif alarak izlediğim dizi olan The Mandalorian ile gönlümü kazanan Pedro Pascal bu sefer Bebek Yoda (hayır, sana Grogu demeyeceğim) yerine Ellie ile birlikte yollara düşecek. Game of Thrones dizisinde de rol almış olan Pedro, HBO'ya yabancı bir isim de değil. Şu an dışarıdan bakınca dizinin en başarılı oyuncu seçimi kendisi gibi gözüküyor.

Bella Ramsey - Ellie

Hikayemizin en özel karakteri Ellie için HBO çok da uzağa bakma gereksinimi hissetmemiş. Game of Thrones dizisinde Lyanna Mormont'u canlandıran Bella Ramsey bu sefer doğrudan başrol olarak karşımıza çıkacak. Kariyerinde çok çeşitli rolleri canlandırmış olsa da şüphesiz Bella Ramsey adına kariyerinin en önemli rolü Ellie olacak, performansını merakla bekliyoruz.

Gabriel Luna - Tommy Miller

Joel'un genç kardeşi Tommy oyunların hikayesinde önemli bir rol oynuyordu. Daha önce Terminator: Dark Fate filminde de gördüğümüz Gabriel Luna, The Last of Us dizisinde de bolca karşımıza çıkacak gibi gözüküyor.

Merle Dandridge - Marlene

Tüm oyuncu seçimleri arasında Marlene gerçekten özel bir yere sahip. Çünkü Merle Dandridge aynı zamanda The Last of Us oyununda Marlene karakterini seslendiren isimdi. Yani kendisini kanlı canlı gördüğümüz zaman sesini hiç yadırgamayacağız. Kariyerinde bolca seslendirme ve oyunculuk deneyimi barındıran Dandridge'in diziye dahil olması da ayrı bir hava katacaktır.

Nico Parker - Sarah Miller

Bir başka genç aktris Nico Parker'ın canlandırdığı karakter oyunu bilenler için biraz yürek burkucu olacak. Joel'in kızı Sarah'a ekran önünde hayat verecek olan Nico'yu her gördüğümüz yerde burnumuzun direğinin sızlaması epey olası.

Anna Torv - Tess

Joel Miller'ın kaçakçılık yaptığı dönemlerde onun yoldaşı ve partneri olan Tess de dizinin olmazsa olmaz karakterlerinden birisi. Fringe dizisinde Olivia Dunham karakterini de canlandırmış olan Anna Torv, yeni dizide Tess'e hayat verecek. 

Nick Offferman - Bill

Oyunlarda özellikle bize öğrettiği çivi bombalarıyla benim sempatimi kazanmayı başaran Bill her anlamda diziye değer katacaktır. Parks and Recreation dizisinde Ron Swanson'u canlandırmış olan Nick Offerman'ın bu rolde olması ise Bill'in özellikle mizahi tarafını epey güçlendirebilir. 

Storm Reid - Riley

Euphoria'dan da tanıdığımız Storm Reid'in canlandırğı Riley karakteri herkes için tanıdık olmayabilir. Riley'i oyunlarda ilk kez The Last of Us'ın Left Behind ek paketinde görmüştük. Dizideki sahne süresi veya rolü ne olacak kestirmek güç ama yapımcı ekibin tüm hikayeye hakim olduğunu bilmek güzel.

Murray Bartlett - Frank 

Bill'in olduğu bir dizide Frank'in yer almaması pek mümkün gözükmüyordu. İlk oyunda Bill'in partneri olarak tanıdığımız Frank de Last of Us'ın trajik tarafından bolca nasibini alan bir isimdi. Dizide kendisine yeni bir kader çizilir mi bilinmez ama Bill ile olan sahneleri hikayeye renk katma potansiyeline sahip.

Jeffrey Pierce - Perry

Dizide Tommy karakterini Gabriel Luna canlandıracak. Lakin oyun serisinde Tommy'e sesiyle hayat vermiş olan Jeffrey Pierce'ı bambaşka bir karakterle izlemek epey tuhaf olacak. Kariyeri boyunca çok sayıda oyun ve animasyonda seslendirmen olarak görev yapan Pierce bu kez dizi için yaratılan ve oyunlarda yer almayan Perry karakterini canlandıracak. 

Bu karakterlerin yanı sıra dizide Brad Leland'ın canlandıracağı Bay Adler gibi çeşitli ufak roller içinde bolca oyuncu yer alacak. Bu yeni oyuncuların bazıları isimsiz, figüran karakterlerle karşımıza çıkacakken bazı isimler oyundan tanıdık yüzlerle çok kısa sahne süreleriyle ekrana çıkabilir. Şüphesiz dizi boyunca en çok göreceğimiz ikili Pedro Pascal ve Bella Ramsey olacak. Bu şekilde olması da oyunun atmosferini yaşatması açısından daha iyi olur diye düşünüyorum. 

YORUMLAR
doksanlariozleyenadam
20 Şubat 2022 03:06

Joel dışındaki cast seçimlerinin kötü olduğunu düşünüyorum 

Parolamı Unuttum