The Last of Us İçin Ellie'nin Annesini Konu Alan Bir DLC Düşünülmüş

İptal edilen bu hikaye dizide can bulacak

The Last of Us'ın kreatif direktörü Neil Druckmann, Variety'e verdiği röportajda yine ilgi çekici bilgiler paylaştı. Meğer Druckmann'ın hayalinde Ellie'nin annesini konu alan bir DLC yapmak varmış ama sonradan bu fikirden vazgeçilmiş.

Druckmann, The Last of Us çıktıktan sonra oyun dünyasında geçen kısa bir hikaye yazmış. "Bu aslında bir kısa animasyon filmi olacaktı ama vazgeçtik ve gerçeğe dönüştüremedik. Hatta bu neredeyse bir DLC olacaktı, ama bundan da vazgeçtik" diyor ünlü isim.

Bu kısa animasyon ve DLC bölümünün yıldızının Ellie'nin annesi olmasını istemiş Druckmann. Ellie'nin annesini oyunlarda hiç görmemiştik, kendisinden bahseden tek kişi ise Marlene'di. Marlene Ellie'nin annesiyle ilk oyundaki olaylardan önce tanışmış bir isim ve kızı için dileklerini de en iyi o biliyor haliyle.

Druckmann iptal edilen bu hikaye fikrini The Last of Us dizisinin yürütücüsü Craig Mazin'le paylaşmış ve Mazin de bu hikayeye anında heyecanlanmış.

The Last of Us HBO dizisinde Ellie'nin annesini kanlı canlı göreceğiz. Druckmann "bunu olabilecek en güzel, en şairane biçimde hayata geçirdik çünkü Ellie'nin annesini oyunda Ellie'yi canlandıran Ashley Johnson oynuyor" diyor. Zaten dizi yayına girmeden önce Ashley Johnson (Ellie) ve Troy Baker'ın (Joel) da dizide yeni rollerle karşımıza çıkacağını öğrenmiştik.

The Last of Us dizisi haftaya üçüncü bölümle devam edecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum