The Last of Us'ın İkinci Sezon Çekimleri Ertelendi

Hedef tarihte hala sapma yok

HBO'nun bu yılın en başarılı dizi uyarlamalarından biri olarak gösterilen The Last of Us dizisinin ikinci sezonunun çekimlerinin bir kez daha ertelendiği söyleniyor. Normalde dizinin ikinci sezonu için Craig Mazin zaten 2025 yılını telaffuz ediyordu, ama ondan sonra yazarlar ve oyuncular grevi başladı bildiğiniz gibi.

Şimdiyse işin içine Pedro Pascal'ın yoğun programı girmiş. Gladiator 2 ve Fantastic Four gibi projelerde çalışan Pedro Pascal'ın bu aralar programı son derece dolu, bu yüzden de dizinin çekimlerini Pascal'a göre ayarlamaları gerekecekmiş.

The Last of Us'ın ilk sezonu bu yılın Ocak ayında başlamış ve Mart ayında sezon finali yapmıştı. Dizinin ikinci sezonu The Last of Part II'yi konu alacak ama hikayede değişiklikler olacak mı, bunu görmek için en erken 2025'e kadar beklememiz gerekecek. Dizinin yeni sezon çekimleri 2024 yılının Şubat ayına ertelendi ve çekimlerin Eylül ayından önce tamamlanması da beklenmiyor. Bu da ikinci sezon, ilk sezondan tam iki yıl sonra yayınlanacak demek olabilir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum