The Mandalorian 2. Sezonu Daha Da Büyük Sürprizler İçerecek

Yeni, eski karakterler ve dahası

Büyük bekleyiş sona erdi ve geçen hafta The Mandalorian dizisinin ikinci sezonu ekranlara döndü. Daha ilk bölümünden hayranların büyük beğenisini toplayan yeni sezon, çok daha fazla sürprizi içerisinde barındırıyor. Henüz ilk bölümde gördüğümüz cameo hayranları tatlı bir merak içine koyarken, çok daha fazlasının yolda olduğu haberi geldi. Dizide Greef Karga karakterini canlandıran Carl Weathers, yaptığı açıklamada yeni sezonun çok fazla soruya cevap vereceğini belirtti. 

"Tüm söyleyebileceğim eğer ilk sezonu sevdiyseniz bence ikinci sezonu daha da sevecekseniz. Yeni konuk yıldızlarla birlikte çok fazla sayıda olay olacak. Yeni yıldızlar yeni bölümlerde yer alacak ve onların parçası olacaklar. Artık bölümler bakış anlamında daha da büyüyecek ve daha da ilginç bir hal alacak. Tabii ki bebeğe sahibiz. Yeni sezonda Bebek Yoda'nın rol anlamında daha büyük bir yere sahip olduğunu söyleyebilirim. Hepimiz bebeği seviyoruz. Cara Dune geri dönüyor, hem hikaye hem de aksiyon anlamında büyük işler yapıyor ve tabii ki Greef Karga'nız kendisi orada yapması gerekeni yapıyor, eğleniyor ve ikiyüzlü oluyor." diyen Weathers beklentileri daha da yükseğe çekmeyi başardı.

Ayrıca dizinin yapımcısı olan Jon Favreau ile aralarında dizide yönetmenlik yapmak için de bir konuşma geçtiğini açıklayan başarılı aktör "Bir bölüm yönetmek için Jon'a yalvardım ve Jon bana, 'eğer ikinci sezon olursa yönetmenlik işine bakarız' dedi. İkinci sezon geldi ve sözünün eri çıktı." dedi. Weathers ikinci sezonda hangi bölümü yönetti bilmiyoruz ama o bölümün Greef Karga'yı merkeze koyacağına şüphe yok. İkinci sezonun ikinci bölümü 6 Kasım günü yayınlanacak. 

YORUMLAR
cavegamer3530
5 Kasım 2020 13:46

Bobanın derdi ne acaba artık 1 .sezondaki gizemli figüründe o olduğu belli oldu jedidan nefret ettiği için baby yodayı ölürmek istiyor olabilir belkide canlı yakalayıp ödülü kendi almaya çalışacak göreceğiz

Parolamı Unuttum