The Mandalorian'ın İkinci Sezonu Büyük Bir Cameo İle Başladı

Aman diyelim spoiler içerir

Büyük bekleyişin bugün sonunua geldik ve The Mandalorian dizisi ikinci sezonuyla yeniden ekranlara döndü. Daha ilk bölümden büyük bir heyecan yaratmayı başaran yeni sezon hemen o özlediğimiz Star Wars atmosferini bizlere yaşatırken, evrenle ilgili detayları da yavaş yavaş anlatmaya başladı. Ancak yeni sezonun ilk bölümünde gördüğümüz bir olay var ki belki de Star Wars hayranlarını son yıllarda en çok heyecanlandıran şey oldu. Yazının bundan sonrası spoiler içerdiği için yeni bölümü izlemediyseniz okumanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Tahmin edildiği üzere The Child'ı yani Bebek Yoda'yı kendi türü Jedilar ile buluşturmak için arayışlara başlayan Din Djarin'in yolu bir şekilde Tatooine'e kadar uzadı. Evrenin en meşhur çöl gezegeninde altıncı film sonrası yaşanan olaylar anlatılırken hikayeye Sarlac Pitt de dahil oldu. Zaten Cobb Vanth'ın üzerinde Boba Fett zırhını görünce ve "terk edilmiş Sarlac Pitt" lafını duyunca herkes yaklaşmakta olan Boba Fett cameosunu fark etti. Bölümün sonlarında kendi zırhını taşıyan Mando'ya uzaktan bakan Boba Fett'i görünce de yeni sezonun tahminlerimizin bile üzerinde bir heyecana sahne olacağını anlamış olduk.

Dizi kadrosunua dahil edilen Temera Morrison'u bitik bir şekilde gördüğümüz son sahnenin öncesi de bölümde biraz anlatıldı. Zırhı Jawaların eline düşen Fett'in nasıl bu hale geldiğini henüz bilmiyoruz. Kendisinin Sarlac midesinden nasıl canlı çıktığını da bilmiyoruz. Ancak bunları öğrenmek için bile yeni sezon çok büyük sürprizlere gebe gözüküyor. Boba Fett ile Mando'nun hem zırh hem de The Child için karşı karşıya gelmesi işten bile değil. Haftaya ikinci bölümü merakla bekliyoruz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum