The Mandalorian 2. Sezonunda Çıtayı Yükseltiyor

Bebek Yoda'nın Maceraları daha da kaliteli gözükecek

The Mandalorian dizisinin ilk sezonu büyük beğeni topladı ve hayranlar daha sezon biter bitmez ikinci sezon için hayal kurmaya başladılar. Yeni sezon ile ilgili gelen son haberler de heyecanı katlamayı başardı. Dizide Boba Fett ile Ahsoka Tano'nun görünme ihtimali bile çok sayıda Star Wars severi yeni sezon konusunda meraklı bir bekleyişe soktu. Dizinin yeni sezonu ayrıca görsel efekt anlamında da çıtasını yükseltecekmiş.

Dizinin görsel efektleri Lucasfilm'e bağlı olan Industrial Light and Magic sistemiyle birlikte StageCraft teknolojisini kullanarak oldukça yüksek kaliteli ortamların ortaya çıkmasına yol açacak. Ayrıca bu sayede çok daha fazla egzotik yeni mekanlar görme şansına erişeceğiz. Bu konuda hayranları heyecanlandıran isim ise dizinin görsel efekt şefi Richard Bluff.

"Şunu söyleyebilirim ki ikinci sezon bu teknoloji sayesinde ilk sezonda yaptıklarımızın çok daha ötesinde şeyler içerecek. Öyle ki yaptığımız işler ekip üyelerinin bile ağzını açık bırakan cinstendi. Video duvarı teknolojisi sayesinde bazı sihir numaralarımızı hayata geçirebildik. İlk sezondan inanılmaz derecede fazla şey öğrendik. Örneğin altıncı bölümdeki Roost hangarı bu zamana kadar yaptığımız en karmaşık çevre tasarımlarından biriydi ve muazzamdı. Ayrıca içerisinde sadece Razor Crest değil başka görsel etkenler de bulunuyordu ve bunların içerisinde insanlar yürüyebiliyordu. Dizinin sonuna geldiğimizde bu teknolojiyle oldukça rahat etmeye başlamıştık. Şimdi ise sınırları zorlamak ve nelerin mümkün olduğunu görmek için heyecanlanıyoruz." demiş Bluff.

The Mandalorian'ın ikinci sezonunun Ekim ayı içerisinde Disney+ üzerinden yayınlanması bekleniyor. Daha önce Disney cephesinden gelen açıklamalar herhangi bir ertelemenin olmayacağı yönündeydi. Bakalım oldukça iddialı görsel efektleriyle birlikte Mandalorian hayranlara o aradıkları Star Wars atmosferini yaşatmaya devam edebilecek mi? Söz konusu Disney olunca artık her şeye şüpheyle yaklaşıyoruz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum