The Mandalorian'ın İkinci Sezonu Epik Işın Kılıcı Sahneleri İçerecek

Bu diziden gelen her haber sevindirici

Disney adına Star Wars için en iyi giden şey The Mandalorian dizisi. Disney+ üzerinden ilk sezonu yayınlanan dizi hayranların çok büyük bir çoğunluğundan olumlu yorumlar aldı ve yeni sezon için heyecanlı bekleyiş başladı. Dizinin ilk sezonunda hayatımıza giren Bebek Yoda karakteri de devasa bir üne kavuştu. İlk sezonda Star Wars ile ilgili en sevilen detaylardan birisi olan ışın kılıçlarına dair pek bir şey görmedik, zaten konu da buna müsait değildi. İkinci sezonda bu durum değişecekmiş.

Dizide Moff Gideon karakterini canlandıran ve sezon finalinde Darksaber'ı tutarken gördüğümüz Giancarlo Esposito, "Hazırlık yapan arkadaşlar beni oldukça merak ediyorlardı. Çünkü ben başkalarıyla çatışma halindeydim ki bu sayede sizin görünce keyif alacağınızı düşündüğüm bazı şeyler yaptık. Büyük, çok büyük, epik ışın kılıcı aksiyonları bu dizide olacak ve size şunu söyleyebilirim ilk sezonda ışın kılıcına sahip olma onuruna sahip tek karakter bendim. Bu da inanılmaz bir duyguydu." diyerek yeni sezon için heyecanı arttırdı.

Mandalorian'ın ikinci sezonunda evrende kalan Jedilar ile irtibata geçmeye çalışacak olan ana karakterimiz, Bebek Yoda'yı bir nevi ailesine teslim etmeye çalışacak. Ancak burada şöyle bir sorun var o da dizinin altıncı ve yedinci film arasında geçiyor oluşu. Yeni Disney üçlemesinde Bebek Yoda'ya dair hiçbir şey görmedik ve bu da karakterin geleceğini oldukça muallakta bırakıyor. 

Işın kılıcı dövüş sahneleri bugüne kadar Star Wars filmlerinin en heyecan verici yerlerinden bazılarını oluşturmuştu. Şimdi için içinde Darksaber da olunca dövüş sahneleri büyük merak uyandırıyor. Bebek Yoda'nın geleceği ve var olan Jediları görecek olmamızı da müthiş bir olay. Bazı kaynaklardan gelen haberler Clone Wars döneminin en önemli karakterlerinden Ashoka'yı da dizide görebileceğimizi belirtiyor. Tüm bunlar için biraz daha beklemek zorundayız. The Mandalorian'ın ikinci sezonu Ekim ayında yayınlanmaya başlayacak. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum