The Mandalorian'ın Üçüncü Sezonunda Bol Bol Moff Gideon Göreceğiz

Kara Kılıç kuşananındır

Disney+'nın şu ana kadar en başarılı işi olan The Mandalorian'ın ikinci sezonu da fırtına gibi başladı. Henüz izlediğimiz dört bölüm bireysel olarak bizleri büyülerken, ileriye dönük attığı senaryo oltalarıyla da geleceğe merakla bakmamızı sağladı. Tabii ki bu sezon itibariyle büyük bir final ve özel sahneler görmek istiyoruz.

Ancak The Mandalorian'ın bizlere sunacağı çok şey var ve hepsini bi sezondan beklemek haksızlık olur. Dizide şu ana kadar gördüğümüz baş kötü diyebileceğimiz karakter Moff Gideon da hikayesi mutlak suretle devam edecek isimlerden birisi. Karakterle ilgili çok daha fazla detay ise ikinci sezon değil de üçüncü sezonda karşımıza çıkacakmış.

Dizide Gideon'u canlandıran Giancarlo Esposito'yu daha geçen bölüm gördük. Dizideki geleceğiyle ilgili konuşan Esposito, "Beni önümüzdeki sezon daha fazla göreceğinize dair bir hissim var. Normalin ötesinde, bolca Moff Gideon göreceksiniz. Bir noktada Mando ile burun buruna geleceğiz. Bu ikonik bir savaş olacak onu hem mental olarak hem de normal anlamda silahsız bırakacağım. Kim bilir, belki benim için savaşmasını bile sağlayabilirim. Benim bir kötü adam olduğumu düşünüyor olabilirsiniz ama ben sadece herkes için iyi olabilecek bir yol için enerji ve güç topluyorum. Moff'u yakında daha diplomatik ve daha manipülatör bir şekilde göreceksiniz." dedi. 

Esposito'nun açıklamaları beni diziye dair daha da heyecanlandırmayı başardı. Çok sayıda hayran da benzer düşüncelere sahip. Özellikle Mando ile yakın temasa gireceğini söylemesi bir bakıma sürpriz bozan olarak gözükebilir ama ilk sezonun ardından az buçuk hepimiz bunu bekliyor ve biliyorduk. İşin içinde Mandalorian halkı için oldukça önemli bir Darksaber da olunca bu savaşın çok daha fazla tarafı olacak gibi gözüküyor. Sonunda Bebek Yoda'ya zarar gelmediği sürece bu kaosun tadını çıkarmak da bizlerin işi. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum