The Medium, Avustralya'dan Geçer Not Alamadı

Sebebi merak konusu

Oyun denetleme bakımından Avustralya'da oldukça sıkı kanunlar olduğunu artık hepimiz biliyoruz, kurallara en ufak bir uyumsuzluk bile oyunların derecelendirme almalarını engelliyor ve bu da oyunun Avustralya'da satışının mümkün olmaması anlamına geliyor. Bu durumla karşılaşan en yeni oyun da The Medium oldu.

Layers of Fear, Observer ve Blair Witch gibi oyunlarıyla tanıdığımız Bloober Team'in son zamanlardaki en iddialı oyunlarından biri olan The Medium, Avustralya'daki denetimden geçer not alamadı ve derecelendirmesiz bırakıldı. Yani oyunun şu haliyle Avustralya'da satılması mümkün olmayacak. Son olarak Wasteland 3 de direkten dönmüştü, oyundan son anda çıkarılan bir ot sigarası sayesinde oyun derecelendirme almayı başarmıştı (R18+).

> Röportaj - Jacek Zięba ile The Medium Üzerine Konuştuk

Elbette bu derecelendirmeler nihai değil, stüdyolar oyunları üzerinde değişiklikler yaparak (kimi zaman yerel, kimi zaman küresel olarak) yeni derecelendirme alabiliyorlar. Ancak oyunun 10 Aralık'ta çıkacağını düşünürsek, Bloober Team'in elini çabuk tutması gerekecek gibi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum