The Medium’un Yeni Videosu Çifte Gerçeklik Sistemini Gösteriyor

Medyumumuzun yeteneği nasıl işleyecek görelim

Bloober Team, yeni nesil için yepyeni bir oyun ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. The Medium için epey heyecanlı oldukları, yaptıkları işe güvendikleri görülüyor. Böyle olunca bizler de takibimize alıyoruz ister istemez.

> Röportaj - Jacek Zięba ile The Medium Üzerine Konuştuk

Oyunun öne çıkartılan özelliklerinden birisi, medyumumuzun aynı anda iki dünyada birden olabilmesi ve bu şekilde ilerleyebilmesi malumunuz. Yapımcılar bunu “dual reality system” (çifte gerçeklik sistemi) olarak tanımlıyor. Bu özelliğin nasıl işleyeceğine dair kısa bir video paylaşıldı:

Oyunun üçte ikilik bölümünü yalnızca bir dünyada geçireceğiz, yani ya fiziksel dünyada ya da ruhlar dünyasında olacağız. Ama videoda da gördüğümüz gibi bazı bölümlerde aynı anda her iki dünyada olabileceğiz. Kontrolcüde sol analog bizim her iki dünyada da hareket etmemizi sağlarken farklı dünyalardaki nesnelerle etkileşim için farklı tuşlar kullanılacak. Bir dünyada yaptığımız eylemin sonucu diğer dünyaya da yansıyabilecek ve bu sayede aynı anda iki dünyada ilerleyebilmemizi sağlayacak.

Şüphesiz bu sistemi daha iyi anlayabilmemizin yolu bizzat tecrübe etmek olacaktır. Bunun için de takvimlerimizde 10 Aralık tarihini not ettik, bekliyoruz. Ne dersiniz, The Medium yeni neslin çıkış döneminin dikkat çeken oyunlarından birisi olabilir mi?

YORUMLAR
nomadsoul
24 Ekim 2020 13:52

Balon gibi patlayacak başka bir yapım daha...

Parolamı Unuttum