The Punisher Dizisinin Yapımcısı, Blade Dizisi Yapmak İstiyor

Aynı vahşet devam edecekse, şahane olur.

Artık günümüzün en büyük eğlence sektörü kaynaklarından birisi şüphesiz çizgi roman uyarlamaları. Sadece filmler değil, diziler ve çizgi diziler de çok ciddi bir kitleye hitap ediyor. Sektör o kadar büyüdü ki, işin özü olan çizgi romanlar oldukça geri planda kalmaya başladı. Bu olay biraz üzüntü verici tabii... Fakat özellikle çizgi roman severler için en sevdikleri karakterleri kanlı, canlı görebilme olanağı çok güzel. İşte bu çizgi roman uyarlamalarına bir yenisi daha eklenebilir.

Netflix-Marvel ortaklığının güzel işlerinden birisi olan The Punisher'ın baş yapımcısı ve aynı zamanda dizinin yürütücüsü (showrunner) Steve Lightfoot yaptığı açıklamada Blade karakterinin büyük bir hayranı olduğunu belirtirken, karakterin daha önce film yapılan üçlemeden daha iyi bir seriyi hak ettiğini söyledi. "Düşünüyorum da bu sadece benim hayalim olabilir. Bu işlerin nasıl yapıldığı konusunda en ufak bir fikrim bile yok. Fakat çok büyük bir Blade hayranıyım, her zaman onun TV yapılmış bir serisini görmek istemişimdir, bu konuda olduklça heyecanlıyım. Bence harika bir dizisi olabilir." diyerek Netflix'e bir sinyal yollamış olabilir. Blade'in konusu MCU için oldukça karanlık bir temaya sahip faklat Netflix'in Marvel projelerine baktığımızda Blade de oldukça şık olabilir. Hele ki Punisher'ı yapan ekibin elinden çıkarsa.

Netflix'in eldeki Marvel dizilerini devam ettirip ettiremeyeceği bile büyük bir muamma. Daredevil, Iron Fist ve Luke Cage zaten iptal edildi. The Punisher'ın ikinci sezonuna kavuştuk, Jessica Jones'u zaten 2 sezon izledik, bir üçüncü gelir mi bilinmiyor fakat henüz açıklanan bir iptal kararı da yok. Tüm bu kaos ortamında bir Blade projesi düşünmek ciddi anlamda hayal olur ama hayaller güzeldir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum