The Rise of Golden Idol'ın Çıkış Tarihi Açıklandı

Golden Idol efsanesi geri dönüyor

2022 yılının en önemli indie oyunlarından biri, benim de şahsi olarak o yılın TGA'sında indie kategorisindeki favorim The Case of Golden Idol'ın devamı olan The Rise of Golden Idol'ın çıkış tarihi açıklandı. Buna göre Color Gray Games'in geliştirdiği oyun PC, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Netflix için 12 Kasım tarihinde yayınlanacak.

The Rise of Golden Idol'ın hikayesi bizi ilk oyunun 300 yıl sonrasına, artık Golden Idol'ın unutulmaya başlandığı bir döneme götürecek.

Oyunun Steam sayfasındaki açıklama şu şekilde:

Cloudsley'lerin korkunç kaderiyle yüzleşmelerinden üç yüzyıl sonra Golden Idol efsanesi neredeyse tamamen unutuldu. Artık bu efsane yalnızca ayıp bir şeymiş gibi küçük fısıltılarda duyulabiliyor.

Bazıları ise bunu değiştirmeye kararlı.

The Rise of the Golden Idol, eğer efsane doğruysa dünyaya yeniden şekil verebilecek güçlü ve kadim bir eseri ortaya çıkarmaya çalışan azimli bir kadim eser avcısını konu alıyor.

Gözlemci olarak suç, ölüm ve kötülüğün birleştiği 15 tuhaf vakayı araştırmalısın. Daha önceThe Case of the Golden Idol'da olduğu gibi, olayları dilediğin gibi araştırabilir ve kendi teorini oluşturabilirsin.

Halüsinojenlerin, faks makinelerinin, parapsikolojinin ve TV rehberlerinin döneminde ortaya çıkan büyük gizemi çözmelisin.

Aydınlanma peşinde olanlar, hükümlüler, sohbet programı sunucuları ve kurumsal orta düzey yöneticiler; bunların hepsinin ortaya çıkan daha büyük gizemlerde oynayacakları rolleri olacak. Tabii her zamanki gibi bu karakterlerin çoğunun kendi amaçları olacak. Bazıları ise amaçlarından daha fazlasını saklıyor olabilir.

İlk oyunun oynanışına kıyasla yapmış oldukları değişiklikleri görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Yayınlanan iki DLC'de aslında bazı değişikliklerin sinyallerini vermişlerdi ve bu DLC'ler de en az ana oyun kadar başarılıydı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum