The Rise Of Skywalker, C-3PO'yu Son Görüşümüz Değilmiş

Droidler yaşlanmıyor, değil mi?

Star Wars Evreni içerisinde büyük bir dönemin sonuna geldik. Geçtiğimiz Aralık ayında vizyona giren The Rise of Skywalker filmiyle birlikte Skywalker Efsanesi bitti ve Disney yeni bir dönem için hazırlıklara başladı. Aslında ana serinin dokuzuncu filmiyle birlikte klasikleşen karakterlerin pek çoğuna veda etme şansına eriştik. Ancak görünüşe göre bunlara droidler dahil değilmiş, en azından C-3PO!

Star Wars efsanelerinden C-3PO'nun aktörü Anthony Daniels yaptığı açıklamada karakterin henüz Star Wars ile işinin bitmediğini belirtti. "Hayır, C-3PO'nun işi bitmedi. Filmi çekerken J.J. Abrams'a 'belki de artık 3PO'yu uykuya yollayıp ona bir son vermenin zamanı gelmiştir.' dedim. O da bana 'ben varken asla!' cevabını verdi." diyerek Star Wars ile özdeşleşmiş droidin ilerleyen dönemlerde de karşımıza çıkabileceğinin sinyallerini verdi.

Star Wars serisinin dokuz ana filminde de oynayan Anthony Daniels ayrıca Rogue One filminde de yer aldı. Çeşitli Star Wars animasyonlarında da karakteri canlandıran Daniels'in Star Wars hayranları için çok özel bir yeri var ve eğer o henüz C-3PO'nun hikayesi bitti demiyorsa karakter için hala umut var demektir. Tabii Disney'in yeni üçlemesini hangi dönemde karşımıza çıkaracağını bilmiyoruz ancak bu açıklamadan sonra yeni Star Wars filminde C-3PO'yu görmek kimseyi şaşırtmaz.

YORUMLAR
Yusufzbakr1
17 Mart 2020 00:58

"ben varken asla"ymış yarr*ğa bak

Parolamı Unuttum