Advertisement

The Surge 2 ve Bleeding Edge Yakında Game Pass'e Dahil Oluyor

Yeni oyunlar yolda

Game Pass'e bu ay içerisinde gelecek olan yeni oyunlardan bazıları yine Microsoft tarafından duyuruldu. Farkındaysanız resmen iki haftada bir yeni duyuru alıyoruz, Microsoft Game Pass servisini sürekli güncel ve göz önünde tutmak için elinden geleni yapıyor.

Sisteme katılacak oyunlarda hiç öyle basit oyunlar değil, listenin başında Bleeding Edge ve The Surge 2 gibi iki önemli oyun var mesela. Ninja Theory'nin yeni "hero brawler" oyunu Bleeding Edge zaten ilk gününden başlayarak Game Pass'e katılacak olan oyunlardandı ve bu oyunun çıkış tarihi 24 Mart. The Surge 2 ise sürpriz oldu, hatta geçenlerde Steam'de indirime girince alsam mı acaba diye düşünmüş, sonraysa indirimli halde bile 95 lira olduğunu görünce vazgeçmiştim. Şimdiyse Game Pass bünyesinde bu oyunu hepimiz oynayabileceğiz.

Game Pass'in PC tarafına gelecek olan diğer iki oyun ise Astrologaster ve Power Rangers: Battle for the Grid.

Game Pass'in Xbox tarafındaysa Bleeding Edge, The Surge 2 ve Power Rangers: Battle for the Grid'e ek olarak Ace Combat 7: Skies Unknown ve Kona da bulunuyor. Xbox tarafının tarihleri de belli:

19 Mart: Ace Combat 7: Skies Unknown, Kona, The Surge 2

24 Mart: Bleeding Edge

26 Mart: Power Rangers: Battle for the Grid

Bu arada sistemden çıkacak oyunları da unutmayalım: Battle Chef Brigade, Cities: Skylines, Kingsway, Operencia: The Stolen Sun, Orwell ve Vampyr önümüzdeki günlerde Game Pass'e veda edecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum