The Walking Dead: The Final Season'ın İlk 15 Dakikasını Hemen Oynayabilirsiniz

15 dakikalık Clementine

Telltale Games'in The Walking Dead serisi artık sonlanıyor, oyunun son sezonu 14 Ağustos'ta yayınlanmaya başlanacak. Bu yeni macerada nelerle karşılaşacağınızı merak ediyor, yeni mekanikleri deneyimlemek için sabırsızlanıyorsanız size güzel bir haberimiz var. Oyunun ilk 15 dakikasını oynayabileceğiniz demo PS4 ve Xbox One için yayınlandı.

Telltale'in yaptığı açıklamada bu 15 dakikalık demoda seriye yeni eklenen özellikleri görebileceğimizi öğreniyoruz. Doğaçlamaya izin veren dövüş sistemi, omuz arkası kamerası, çizgi romanın tarzına daha uygun yenilenmiş çizim tarzı bunlardan bazıları.

The Walking Dead'in dört bölümden oluşacak bu son sezonu PC, Xbox One ve PS4 için 14 Ağustos'ta, Switch için ise daha ileriki bir tarihte çıkacak. Oyunun demosunu PS Store veya Microsoft Store'dan indirebilirsiniz.

Konsollarda şöyle bir avantajınız daha var. Eğer 14 Ağustos'tan önce ön sipariş verirseniz serinin önceki 19 bölümünü içeren The Walking Dead: The Telltale Series Collection'a da ücretsiz sahip olacak ve tüm hikayeyi oynayabileceksiniz. Bu gerçekten de müthiş bir tasarruf anlamına geliyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum