The Witcher 3'ün Yeni Güncellemesi Oyuna Daha Fazla Dizi İçeriği Ekliyor

Çapraz platform desteği de güçleniyor

Hatırlar mısınız bilmiyorum ama The Witcher 3: Wild Hunt'ın satışları, Netflix dizisi ile birlikte arşa çıkmıştı. Henry Cavill'in canlandırdığı Geralt bir anda ün yapmış ve oyunun oyuncu sayıları da bir hayli yükselmişti. CDPR da bu bağlantıyı güçlendirmek adına oyuna yeni içerikler eklemişti.

Witcher'ın Netflix uyarlamasının yeni sezonu geçtiğimiz hafta yayına girdi. Bununla birlikte geliştirici ekip de The Witcher 3'e yeni bir güncelleme getiriyor. 4.04 güncellemesi PC ve konsollarda çapraz ilerleme desteğini güçlendirirken bazı bug'ların da temizlenmesini sağlayacak.

Buna ek olarak oyun ve dizi arasındaki bağlar da artırılıyor. Oyunun Nintendo Switch versiyonu yeni bir yan göreve ve farklı kozmetiklere kavuşacak. Yan görev direkt olarak Netflix'in The Witcher uyarlamasına odaklanacak. Buna ek olarak Dandelion'un tasarımı ve Nilfgaardian zırhları da diziden direkt alınan kozmetikler olacak.

İki parçaya bölünen yeni sezon, Henry Cavill'in de Geralt olarak son sezonu olacak.

YORUMLAR
ocelot1789
20 Temmuz 2023 15:45

Oyunun next gen güncellemelerinden birinde Skellige görevleri mi azaltıldı? O meme olan soru işareti olayı yok gibi sanki. Hack N Slash'e döndü oyun gerçi artık benim için görevleri bitirmek 30 saniye falan sürüryor ama sanki azalma var gibi. Bazı Gizli Hazineleri falan mı sildiler?

GwynBleidd
ocelot1789
22 Temmuz 2023 19:11

Nasıl Hack N Slash'e döndü ya. Hiç bakmadım nasılmış merak ettim.


creepylord
ocelot1789
20 Temmuz 2023 16:09

Yok, varsayılan olarak belirmiyor artık o soru işaretleri. Haritadan tekrar açılabiliyor. Rahat rahat siz keşfedin yaklaşımıyla yapılmış bi hamleydi diye hatırlıyorum. O değil şimdi yama geldi modlar yine çalışmayacak tekrar taklalar atıcam oyuna devam edebilmek için.


Parolamı Unuttum