The Witcher 3'ün Yönetmeni CD Projekt Red'den Ayrıldı

Hakkındaki suçlamalardan aklanmıştı

The Witcher 3: Wild Hunt'ın yönetmeni, Cyberpunk 2077'nin ikinci yönetmeni ve yapımından sorumlu isim olan Konrad Tomaszkiewicz, CD Projekt Red'den ayrıldığını açıkladı.

Tomaszkiewicz, firma içindeki zorbalık suçlamalarıyla ilgili uzunca bir soruşturmanın hedefinde olan isimdi ancak soruşturma sonucunda komisyon kendisini suçsuz bulmuş, bu soruşturmadan aklanarak çıkmıştı. Ancak Tomaszkiewicz buna rağmen görevinden istifa etmeyi seçmiş.

Tomaszkiewicz, yaptığı açıklamada hakkındaki suçlamalar düşmüş olsa da "benimle birlikte çalışan çoğu insan korku, stres veya rahatsızlık duyuyor" diyerek kararını açıkladı. Kendisi ayrıca yol açtığı dargınlıklardan ve düşmanlıklardan ötürü özür dilerken, davranışlarını değiştirmek için çalışacağını da eklemiş.

Uzun yıllardır CDPR bünyesinde görev yapan Tomaszkiewicz, ilk The Witcher'dan Cyberpunk 2077'ye kadar uzanan geçmişe sahip, tecrübeli bir isim. Ancak her ne kadar komite kendisini aklasa da hatalarının ve davranışlarının farkında olması ve özür dilemesi takdir edilecek bir davranış olmuş.

 

YORUMLAR
UlmanoviçDadaşev
5 Mayıs 2021 13:15

Witcher 4 için üzücü bir olay.

Parolamı Unuttum