The Witcher'ın Açılışını The Witcher 3 Grafikleriyle Oynamak İster Misiniz?

Neredeyse bir saatlik koca bir mod yahu.

 Tanıdığım bir sürü oyuncu, The Witcher serisine doğrudan üçüncü oyunla başladı. Çok da kızamıyorum aslında çünkü grafikleri güncellenmiş haliyle bile ilk iki Witcher oyunu biraz çağın gerisinde kaldı. Ben hala ara ara tekrar oynuyorum, zira oynanış beni çok da rahatsız etmiyor. Bununla birlikte oyundaki karakterimizi düzgün kontrol edememek sinir bozucu oluyor tabii, bunu da kabul ediyorum.

The Witcher 1 Prologue Remastered adıyla paylaşılan bir oyun modunda gördüğümüz kadarıyla ilk oyunun başlangıç kısmı başarıyla (kısmen başarıyla diyelim ona) The Witcher 3'ün oyun motoruna aktarılmış. Hem hatıralarım canlandı, hem de aslında neden olmasın dedim. Bununla birlikte CDPR'ın remaster yapacağını hiç sanmıyorum. Zira Cyberpunk 2077 ile elleri bir hayli dolu neticede. 

The Witcher 3 - Xbox One X'te 60 FPS

Cyberpunk 2077'de Multiplayer Olacak Mı? The Witcher 4 Gelecek mi?

Mevzubahis modu merak ettiyseniz, ama indirip oynamak istemiyorsanız da AndrosX92 isimli bir Youtube kullanıcısı bu bir saatlik kısmı baştan sona oynayıp paylaşmış.

Videoyu izlediğinizde bile aslında eksiklikler hemen yüzünüze çarpıyor. Yersiz cümleler, seslerin bazen tam oturmaması veya tonunun konuyla alakasız olması gibi durumlar söz konusu. Tabii ilk oyunun başındaki mekan da Kaer Morhen olduğu için mekansal olarak bir sıkıntı çekmiyoruz. Bu da bir artı. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum