The Witcher'ın 4. Sezonunda Önemli Bir Oyuncu Değişikliği Daha Yaşanacak

Değişen tek oyuncu Geralt değil

Redanian Intelligence'ın haberine göre The Witcher dizisinin 4. sezonunda göreceğimiz tek oyuncu değişikliği Henry Cavill'den Liam Hemsworth'e geçmiş olan Geralt rolüyle sınırlı kalmayacak. Görünüşe göre 4. sezonda izleyicilerin beğenisini kazanmış bir diğer önemli karakter de yeni bir oyuncuyla karşımıza çıkacak.

Hayır, Yennefer veya Triss gibi "değişse iyi olurdu" diyeceğiniz tarzda bir değişiklikten bahsetmiyorum.

Dizinin dördüncü sezonunda 2. sezonun önemli karakterlerinden biri olan Vesemir'i tekrar göreceğiz ama kendisini bu sefer Kim Bodnia canlandırmayacak. School of the Wolf'un witcherlarından biri olan Vesemir aynı zamanda Geralt'ın da akıl hocası ve Kim Bodnia bu rolde gayet iyi iş çıkarmıştı. Yeni sezonda Lambert ve Coen de olacak, bu ikisini de yine Paul Bullion ve Zates Atour canlandıracak. Kim Bodnia'yı neden göremeyeceğimize dair ise bir sebep açıklanmış değil.

Aslında kitaplarda Vesemir öyle çok da büyük bir rol oynamıyor bildiğiniz gibi, Elflerin Kanı dışında Vesemir'le karşılaşmıyorduk hiç. Ama oyunlarda önemli bir karakter olarak karşımıza çıktı, bu yüzden de dizideki rolünü ağırlaştırmaya karar verdiler herhalde.

5. sezonuyla birlikte sona erecek olan The Witcher dizisinin yeni sezonunda Geralt rolünde Liam Hemsworth'ü izleyeceğiz. Anya Chalotra, Freya Allan ve Joey Batey ise Yennefer, Ciri ve Jaskier rollerinde devam edecekler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum