The Witcher'ın Üçüncü Sezonu Çekimlere Başladı

Yeni sezonun senaryo özeti de paylaşıldı

Netflix'in sevilen dizilerinden The Witcher'ın üçüncü sezonu tahmin edilenden daha erken karşımıza çıkacak gibi gözüküyor. İkinci sezonun başından geçen çok sayıda talihsiz olayın ardından üçüncü sezon için hiç hız kesmeden hazırlıklar başlamış. Dizinin resmi Twitter hesabından yapılan duyuruyla birlikte "Ailemiz yeniden bir arada. The Witcher 3. Sezon resmen prodüksiyona başladı." açıklaması paylaşıldı. 

Geçtiğimiz yılın Aralık ayında yayınlanan ikinci sezonu epey bir süre beklemiştik. Üçüncü sezon ise daha emin adımlarla yolda ve ilk senaryo özeti de paylaşıldı. Yeni sezonla ilgili senaryo özeti ve setten ilk fotoğrafa aşağıdan ulaşabilirsiniz;

"Kıta'nın monarkları, büyücüleri ve yaratıkları Ciri'yi yakalamak için birbiriyle mücadele ederken Geralt, Ciri of Cintra'yı saklamaya gidiyor. Yeniden bir araya gelmiş ailesini koruyan Geralt, bu durumu tehdit edenleri ortadan kaldırmakta kararlı. Ciri'nin büyü eğitiyle birlikte Yennefer onları güvenli Aretuza Ormanı'na götürecek. Burada Ciri'nin ortaya çıkmamış güçleriyle ilgili daha fazla detay öğrenmeyi umuyorlar. Ancak bunun yerine kendilerini politik yozlaşma, kara büyü ve ihanet ile dolu bir savaş meydanında bulacaklar. Her şeyi rayına sokabilmek için savaşmak zorundalar ya da birbirlerini sonsuza kadar kaybetme riskiyle yüzleşecekler." 

 

YORUMLAR
sSnake
6 Nisan 2022 12:45

İkinci sezonu ilk sezon kadar sevemedim. Özellikle Vesemir'e nolmuş böyle akıl alır gibi değil. Bu kadar mı nerf yer böylesi bir karakter. Sözde Geralt'ın gerek akıl gerek dövüş hocası ama ortada vasıfsız eleman gibi dolaşıp ondan bundan akıl alması, güçsüz gösterilmesi inanılmaz saçmaydı. Üçüncü sezonda da bu tarz saçmalıklar yüze vurulacaksa bırakır giderim.

Parolamı Unuttum