The Witcher'ın Yeni Sezonuna, Kitaplarda Olmayan Bir Karakter Daha Katılıyor

Kim bu Violet?

The Witcher dizisinin ikinci sezon çekimleri önümüzdeki günlerde Birleşik Krallık'ta başlayacak ve çekimler sonra da İskoçya ve Doğu Avrupa'da devam edecek. Eğer bir gecikme yaşanmazsa da yine geçen sene olduğu gibi yıl sonuna doğru yeni sezonu izleme imkanına kavuşacağız.

Deadline'ın haberine göre dizinin ikinci sezonuna katılan oyunculardan biri daha belli oldu. Carmel Laniado, dizide Violet ismindeki genç kızı canlandıracakmış. Robert Downey Jr.’ın son filmi Dolittle’da izlediğimiz Carmel Laniado'nun canlandıracağı bu karakter en az üç bölümle karşımıza çıkacakmış.

Karakter açıklamasında Violet'in eğlenceli ve tuhaf bir karakter olduğu, bu özelliklerini de zeki ve sadist yönünü gizlemek için kullandığı yazıyor. Ancak Andrzej Sapkowski’nin kitaplarında Violet isimli bir karakter yok, bu da diziye yine tamamen orijinal bir karakter ekleniyor demektir, tabii ki eğer Violet bir kod isim değilse. Dizinin ilk sezonunda da kitaplarda olmayan yan karakterler görmüştük ki Dara muhtemelen bunlar arasında en önemlisi ve en çok görüneniydi (Ciri'ye eşlik eden siyahi elf).

Söylentilere göre dizinin yeni sezonuna katılacaklar arasında Kristofer Hivju'nun da ismi geçiyor. Kendisini Game of Thrones'taki Tormund Giantsbane rolünden hatırlayacaksınız.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum