Thor: Love and Thunder Çekime Hazır

Yeni nesil Thor da geliyor

Marvel Sinematik Evreni, yeni bir döneme girmeye hazırlanıyor. Kevin Feige önderliğindeki MCU, dördüncü aşamada da gişeyi domine etmeyi hedefliyor. Dördüncü aşamaya Black Widow gibi daha önceden tanıdığımız fakat solo filmini görmediğimiz bir karaktrle giriş yapacağız. Sonrası ise biraz daha karışık. Eternals ve Shang Chi gibi yeni isimler de bu dönemde karşımıza çıkacak, Thor ve Dr. Strange gibi daha önce filmlerini izlediğimiz karakterler de.

Thor: Love and Thunder, San Diego Comic-Con'da duyurulduğunda hepimiz şok olmuştuk. MCU'nun yeni nesil Thor'unda Natalie Portman'ın canlandırdığı Jane Foster karakterinin geri döneceği açıklanmıştı. Hem de ne dönüş! Çizgi romanlarda The Mighty Thor serisinde, Mjolnir'i kaldırıp Thor olan Jane Foster bu sefer MCU'da da Thor olacak, Chris Hemsworth'ün canlandırdığı gerçek Thor, Odinson da yine filmin yıldızı olacak. Filmin senaristi ve yönetmeni Taika Waititi son yaptığı açıklamada senaryoyu yazmayı bitirdiğini belirtti.


Yahoo'ya konuşan Waititi, senaryoyu çoktan bitirdiğini belirtirken Thor'un geleceğiyle ilgili gelen sorulara cevap vermedi. Filmin çekim tarihi de henüz resmen açıklanmadı. Thor 4 için şu an durum biraz karışık gözüküyor. Özellikle Asgard'ın bulunduğu durum, Thor'un Endgame'in ardından yapacakları, Jane Foster'ın nasıl Mjolnir ile etkileşime geçeceği ve tabii ki tüm bunların bir film içerisinde nasıl açıklanacağı beni kuşkulandırıyor. 

Taika Waititi yine daha önce yaptığı açıklamalarda bizzat kendisi tarafından canlandırılan Korg'un da filmde geeri döneceğini belirtmişti. Yani Thor: Love and Thunder her anlamda ilgi çekici bir film olarak bizleri bekliyor. Film 5 Kasım 2021'de vizyona girecek. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum