THQ Nordic, Gothic Remake İçin Zemin Yokluyor

Olsa da olur, olmasa da olur

THQ Nordic farklı bir işe imza attı ve bundan neredeyse 20 yıl önce yayınlanmış rol yapma oyunu Gothic'in remake'ine dair bir teaser ile karşımıza çıktı. Ama bunu bir video ile yapmadı, oyunculara oynanabilir durumda bir prototip sundu THQ Nordic.

Eğer Steam kütüphanenizde herhangi bir Gothic oyunu, ya da Piranha Bytes'ın diğer oyunlarından biri varsa, size de Gothic Playable Teaser isminde bir oyun eklenmiş olmalı. THQ Nordic, bu prototipe verilecek tepkilere bakarak oyunun remake versiyonunu yapıp yapmamaya karar verecek.

"Bu, oyunun tam versiyonu değildir. Sadece yeni Gothic oyununa potansiyel yaklaşımımızı gösteren, oynanabilir bir teaser versiyonudur. Henüz hiçbir şeye karar vermiş değiliz. Yani top sizin elinizde, Gothic'i modern bir oyuna dönüştürelim mi buna siz karar vereceksiniz." diyor THQ Nordic.

Oyunun Steam sayfasındaki yorumların çoğunluğu şimdilik olumlu görünüyor. Ancak ben videosunu seyreder seyretmez bunun Gothic değil de Elex'e aşırı derecede benzediğini düşündüm, sanki o oyunun bir eklenti paketiymiş gibi hissettirdi. Belki de Gothic'e böyle bir remake yapmasalar daha iyi olur ama siz de Gothic hayranlarından biriyseniz deneyip kendi kararınızı verin derim.

YORUMLAR
Feyling
17 Aralık 2019 18:33

Olsa çok güzel olabilirdi ama şu anki halinin gerçekten hiç alakası yok. Çok güzel yapıcı eleştiriler var, umarım dikkate alırlar. Zaten prototip, olmadı direkt çöpe sallayabilirler, kimse bişey kaybetmez.

Parolamı Unuttum