THQ Nordic'in TimeSplitters 2 Remake Göndermesi Meğer Şakaymış

Bugün şaka, yarın gerçek olur mu, ne dersiniz?

Geçtiğimiz günlerde SpellForce 3: Fallen God oyun severlerle buluştu. Oyunun kendisi kadar oyun içindeki bazı nesnelerin THQ Nordic’in geçtiğimiz aylarda çıkan veya önümüzdeki dönemde çıkacak oyunlarına referanslar içermesi de dikkat çekti.

Oyun içi nesnelerle göndermek yapılan yapımlar arasında Biomutant, Gothic Remake, SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom gibi oyunlar bulunurken bir de daha önce hiç bahsi geçmeyen TimeSplitters 2 Remake de kendisine yer bulmuştu. Oyundaki eşyalardan birisinin açıklamasında “Sonunda geliyor! Zamana meydan okuyan ikonik nişancı oyunu, modern oyunlar çağında yerini almak için geliyor” deniliyor.

TimeSplitters markası, uzun bir yolun ardından sonunda THQ Nordic’in sahip olduğu oyun markalarından birisi haline gelmişti. THQ, geçtiğimiz yıl orijinal oyunun yönetmenlerinden Steve Ellis’i “markanın geleceğine katkıda bulunmak” üzere işe almıştı. Dolayısıyla, yeni bir oyun veya eski oyunların yeniden yapımı fikri akla gayet uygun geliyor. Oyuncular da oyun içindeki o sürpriz yumurtayı görünce böyle bir çalışmanın olduğunu düşünmekte haksız sayılmazlar yani.

Ama THQ Nordic’ten bir yetkili, aslında böyle bir yeniden yapımın söz konusu olmadığını, o eşyanın tamamen şaka amaçlı kullanıldığını açıklamış. “Bu sürpriz yumurta tamamen eğlence amaçlıydı. Koch Media ve Deep Silver TimeSplitters hakkında konuşmaya hazır olduğunda bunun uygun şekilde duyurulacağına sizleri temin ederiz” deniliyor açıklamada.

Yeni (veya yenilenen) bir TimeSplitter oyunu bekliyorsanız, duyuru için bir süre daha beklemeniz gerekiyormuş yani. Haberimizi “ateş olmayan yerden duman çıkmaz” diyerek noktalayalım mı?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum