Titanfall 2'nin Yeni ve Ücretsiz DLC'si Colony Reborn'a Bir Göz Atalım

EA'den bedava DLC?

 Titanfall 2... Aslında harika bir oyun, ancak EA'in pazarlama departmanının uykuya daldığı bir dönemde çıkışını yaptı. Yoksa yine EA'in oyunu olan Battlefield 1 ve Call of Duty: Infinite Warfare ile eş zamanlı olarak piyasaya sürülmesinin pek mantıklı bir açıklaması yok.

Hak ettiği ilgiyi göremeyenlerden Titanfall 2 ve EA'in de kara koyun oyunlarından biri. Respawn Entertainment'ın geliştirdiği oyuna yeni bir ücretsiz eklentinin geleceğini biliyorduk. Colony Reborn isimli bu ücretsiz eklentide yeni bir harita, yeni bir R-101 tüfeği (dürbünüyle beraber) ve yeni bir infaz animasyonu bulunuyor. Yamaya adını veren Colony ise serinin ilk oyunundan Colony haritasının elden geçirilmiş ve Titanfall 2 için uyarlanmış hali aslında.

30 Mart'ta oyuncularla buluşacak olan bu DLC'de aynı zamanda kozmetik ürünler bulunuyor, ancak bu ürünler DLC'nin ödeme yapmalı kısmına dahiller. Ancak tamamen kozmetik eklentiler ve oynanışa bir etkileri bulunmuyor. Yeni kamuflajlar, savaş boyaları ve Titan'larımızı kişiselleştirebileceğimiz bazı ekstra seçenekleri getiriyor hepsi bu.

> Titanfall 2 Hak Ettiği Değeri Görüyor mu? - İnceleme

Respawn, bunlara ek olarak oyunun çok oyunculu modunu bu hafta sonu için bedava yaptı ve tecrübe puanı kazanımlarını da iki kat artırdı. "Training Gauntlet" ve "The Beacon" bölümleri de kullanıcıların hikaye modunu denemesi için açık olacak. Oyun sadece 30 Mart - 3 Nisan tarihleri boyunca ücretsiz olacak.

Respawn'un başındaki isimlerden Zampella, EA'in Titanfall 3'e pek sıcak bakmadığını daha önce dile getirmişti, ancak biz yine de neden olmasın diyelim. Evet, oyunun satışları bekleneni tam anlamıyla veremedi, ama burada asıl suçu her daim EA'de arayacağım. Sizin de fikirlerinizi merak ediyorum Oyungezerler. Aramızda Titanfall 2'nin hakkı yenen oyunlardan biri olduğunu düşünen tek ben değilimdir diye umuyorum.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum