Titanfall 2'ye Yıllar Sonra Güncelleme Geldi!

Yoksa?

Bazı oyunlar, geliştiriciler oyuna ilgisini yitirse bile oyuncuların isteği ile yaşamaya devam ediyor. Bana sorarsanız bu durumun en güzel örneklerinden biri Team Fortress 2. Fakat aynı TF2 gibi, oyuncu sevgisi sayesinde ayakta duran bir oyun daha var. Ve bu oyun, yıllar sonra bir güncelleme alarak herkesi heyecanlandırdı.

Titanfall 2 topluluğu uzun süredir aralarında, oyunun Respawn'ın "bina sorumlusu" tarafından kontrol edildiği konusunda şakalaşıyor. Lakin geçtiğimiz günlerde Respawn'ın sessiz sedasız getirdiği güncelleme, oyuncuları bir hayli şaşırtmış durumda.

PC oyuncuları uzun süredir DC hataları ile uğraşıyor. Oyuncuların PC'ye özel sunucular bulması zaten sıkıntılı iken, oyuna girdiğiniz an bağlantı sorunları yaşamanız tadınızı kaçırıyor elbette. Yalnız geçtiğimiz günlerde oyuncular, bu sorunların bir anda ortadan kalktığını fark etti.

Sadece bu da değil. Geçtiğimiz ay boyunca bazı oyuncuların, harita sınırları dışına çıkabildiği bazı noktalar da düzenlenmiş. Hatta bu noktalara, Apex Legends'dan tanıdığımız devasa dinazor Nessie maskotu yerleştirilmiş.

Respawn'ın habersizce getirdiği güncellemeler, Titanfall topluluğunu heyecanlandırmış gibi görünüyor. Oyunun subreddit'inde görebildiğim kadarıyla herkes, Respawn'dan yeni Titanfall haberleri beklemeye başlamış bile. Siz ne dersiniz? Titanfall serisi geri döner mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum