Todd McFarlane Nihayet Spawn Filminden Güzel Haberler Verdi

Acaba rüyamda mı gördüm diye 3 kere kontrol ettim

Çizgi roman tarihinde çok özel bir yere sahip olan Todd McFarlane göz bebeği Spawn'ı bir kez daha beyaz perdeye taşımak için var gücüyle uğraşıyor. Yani en azından bu zamana kadar uğraştığını söylüyordu. Zira biz hayranlar olarak bu konuda hiçbir somut gelişme göremediğimiz gibi her sorduğumuzda da, "arka planda çok güzel şeyler oluyor" cevabını alıp hiçbir şey öğrenemiyorduk. Nihayet uzun süre beklenen güzel haberler McFarlane ustadan geldi ve filmin senarist ekibi epey şaşalı bir şekilde açıklandı.

Joker'in senaristlerinden Scott Silver ve Falcon & Winter Soldier'ın yaratıcısı Malcom Spellman ile birlikte Matt Mixon üçlüsü Spawn filminin yeni senaryosunu kaleme alacaklar. Oldukça kaliteli bir yazar ekibi kuran Todd McFarlane bence bu konuda çizgi roman deneyimlerinden yola çıkmış. Zira Spawn'ın en başarıları hikayelerinin çoğunda konuk yazarların imzasının olduğunu biliyoruz. Ayrıca filmle ilgili bir başka büyük sürpriz de yaşanabilir. 

Normal şartlar altında yönetmenlik koltuğunda kesinlikle kendisinin oturacağını belirten Todd ağabey bu çılgın fikrinden de geri adım atmış olabilir. Zira bu kadar kaliteli bir yazar ekibinden sonra daha prestijli ya da en azından kariyerinde gerçekten birkaç film çekmiş bir isim görev başına geçebilir.

"Eğer en yüksek seviyede bir aktör, yapımcılar ve yazar ekibine sahipsek çekimleri A kalite bir yönetmen ve A kalite görüntü yönetmenleriyle yapmak istersiniz değil mi?" sorusuna McFarlane, "Tabii ki! Momentumu korumamız gerekiyor." cevabını vererek belki de kamera arkasından ziyade yapımcı rolünü daha çok benimsemiş olabilir. Filmin yeni ekip üyelerinden Malcom Spellman da Spawn'ın kendisi için çok özel anlamlar ifade ettiğini ve büyük usta Todd ile işin çekirdeğine inerek çalışma fırsatından dolayı onur duyduğunu belirtti. 

Spawn filmi nihayet somut ve güzel gelişmelere kavuşmuşken McFarlane'in momentumu koruyalım demesi umarım FIFA momentumlarına benzemez. Filmde başrol olarak Jamie Foxx'u izleyeceğimiz senelerdir kesin. Jason Blum ve yapım şirketi Blumhouse da filmin ortaya çıkmasında kilit rol oynayacaklar. Daha önce Todd McFarlane'in yazdığı bir senaryo taslağı vardı ancak muhtemelen o hikayeyi çizgi roman sayfaları dışında görme şansımız olmayacak. Filmin vizyon veya çekim tarihi halen belli değil ama çok uzun bir süre sonra Spawn filminden somut haberler almak ben dahil tüm hayranları heyecanlandırmıştır.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum