Tokyo Game Show 2021 De Online Etkinlikler Arasına Katıldı

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi, yine online diyorlar

Tokyo Game Show 2021’in fiziksel bir etkinlik olarak düzenlenmesi planlanıyordu, en azından ilk duyuru bu yöndeydi. Ancak programın düzenleyicileri CESA (Computer Entertainment Supplier’s Association), Nikkei BP ve Dentsu tarafından yapılan açıklamayla, programın online bir etkinliğine dönüştürülmesine karar verildiği ilan edildi.

Tokyo Game Show, geçtiğimiz yıl da online olarak düzenlenmişti. TGS 2020'deki tecrübelerden ve geri dönüşlerden hareketle, programda geliştirmeler yapıldığı ifade ediliyor. Programda firmalar bir araya getirilip bir yandan e-ticarete de yer verilirken, oyun severler için de oynanabilir demolar sunulması gibi planlar var.

Aynı zamanda fiziksel olarak da bir ziyaret alanı hazırlanacak, ancak burada basın mensupları ve sosyal medya temsilcileri misafir edilecek; genel katılımcılar ise, sanal tura katılarak bu alanı gezebilecekler. Programın çok farklı kanallardan sunulması planlanıyor; bunlar arasında YouTube, Twitter, Twitch, Facebook, TikTok (Douyin), Douyu, Niconico, Bilibili gibi Japonya’da ve dünya genelinde aktif olarak kullanılan platformlar yer alıyor. Bütün programlarda simültane İngilizce çeviri yapılması da planlar arasında.

Tokyo Game Show 2021, 30 Eylül-3 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Bir sonraki programda, pandeminin artık gündemimizden çıkmış olacağını umut ediyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum