Tom Holland, Tobey Maguire ve Andrew Garfield'la Aynı Spider-Man Filminde Oynamak İstiyor

Örümcekler sürüsü

Spider-Man her zaman için en sevilen çizgi roman kahramanlarından biri olmuştur ve Marvel Sinematik Evreni'nin karşımıza çıkardığı Spider-Man de izleyiciler tarafından oldukça beğenildi diyebiliriz. Elbette arada beğenmeyenler de oluyor ama ben de Tom Holland'ın Peter Parker rolüne çok yakıştığını düşünenlerdenim.

Spider-Man: Far From Home (Örümcek-Adam: Evden Uzakta) ülkemizde 5 Temmuz'da vizyona girecek ancak filmden gelen ilk yorumlar filmin oldukça eğlenceli ve başarılı olduğunu işaret ediyor. Yorumlarda biraz abartıya kaçan noktalar da var, benim en sevdiğim Spider-Man filmlerinden biri olan Spider-Man 2'den bile güzel olduğu falan söyleniyor mesela. Yeni filmi izlemeden çok da büyük konuşmamak gerek tabii.

Neyse, konudan çok da sapmayayım. Yeni Spider-Man'imiz Tom Holland'ın gerçekten de uçuk bir fikri var, o da önceki Spider-Man'lerle birlikte aynı filmde oynamak. Yani bir Spider-Verse filmi var Holland'ın aklında.


Tom Holland, Jake's Takes kanalından Jake Hamilton'a verdiği röportajda Tobey Maguire ve Andrew Garfield ile birlikte Spider-Verse tarzı bir filmde birlikte oynamayı çok istediğini söyleyerek şöyle devam etmiş:

"Bence bu müthiş bir şey olurdu. Gerçekten de harika bir şey olurdu ve bunun hayranların çok istediği bir şey olduğunu da biliyorum. Tabii bunun olup olmaması tamamen Marvel ve Sony'e bağlı. Bana bağlı olan bir şey değil. Odaya girip de 'hey Kevin Feige, sıradaki işimiz bu' diyemem herhalde. Ama gerçekleşirse gerçekten de inanılmaz olur."

Daha dün Kevin Feige'in bir açıklamasını aktarmıştık size, Spider-Man ile Venom filminin olası gözüktüğünü söylüyordu. Orada da işin içine Marvel ile Sony işbirliğinin girmesi lazım, burada da. Olmaması için pek bir sebep yok, tek gereken iki stüdyonun bu konu üzerinde anlaşması. Bu tür bir filmin gişede müthiş başarılı olacağı da kesin.

YORUMLAR
Jusca
21 Haziran 2019 16:46

Olur mu olur. Spider-verse

Parolamı Unuttum