Tom Holland'a Göre Tony Stark, Peter Parker'ın Yeni Ben Amcası

Tom Holland, her an linç yiyebilir

Marvel Sinematik Evreni, 2016 yılında vizyona giren Captain America: Civil War filmiyle birlikte yeni Spider-Man'ine kavuştu. Tom Holland'ın canlandırdığı Peter Parker/Spider-Man karakteri büyük bir başarıya imza attı ve önce ilk solo filmi olan Homecoming'e kavuştu. Ardından Infinity War ve Endgame filmlerinde kendini yeniden ispatladı. 5 Temmuz'da da 2. solo film olan Far From Home vizyona giriyor. 

Tom Holland, Spider-Man rolüne getirildikten sonra oldukça olumlu yorumlar aldı. Nihayet bir Spider-Man filminde orijin hikayesi izlemedik, yani Ben Amca'nın ölümüne tanıklık etmedik. Ancak Tom Holland'a göre, Peter Parker'ın MCU içerisinde yeni bir Ben Amcası varmış. Tony Stark'ın tıpkı çizgi romanlardaki Ben Amca gibi Peter için bir baba figürü olduğunu belirten Tom Holland, özellikle sıkı çizgi roman hayranları tarafından hedef haline gelmiş olabilir. 

Yazının kalan kısmında Endgame spoilerı olduğunu söyleyeyim, henüz filmi izlemediyseniz dikkatli olun.


Spider-Man'in yeni filmi Far From Home ile ilgili UPROXX'a konuşan Tom Holland, Tony Stark'ın yeni Ben Amca olması fikrine tamamen katıldığını belirtti. "Bence o Sinematik Evren içerisinde muhtemelen Ben Amca gibiydi. Bana göre Tony Stark, kendi üstüne düşen baba figürü rolünü çok çok çok çok başarılı bir şekilde üstlendi. Onu kaybetmek Peter Parker için doğal olarak çok büyük bir kayıp oldu. Mysterio'nun da uçabiliyor olması bu boşluğu doldurmasına yardımcı olacak gibi, bu durum onu Peter Parker'ın akıl hocası ve büyük abisi konumuna sokabilir." diyor Spidey. 

Avengers: Endgame'in sonrasında geçecek olan Far From Home ile ilgili de konuşan Holland, "Biliyorsunuz bu durum her zaman önümüzdeki en büyük engeldi. Endgame'de yaşanan ve o yaşanan olayların yansımalarını içeren bir film çekmek oldukça yıldırıcıydı. Fakat bu durum oldukça iyi ilerledi. Russo Kardeşler ile birlikte harika bir film çıkardığımızı düşünüyorum. Jon Watts'da bunun üzerine koyarak harika bir işe imza attı. Bu filmi izleyebildiğim için oldukça gururlu ve heyecanlıydım. Çünkü bu film sayesinde hayranlara Peter Parker ile birlikte yas tutma fırsatı veriyoruz. " diyerek filmde Endgame'in etkilerinin bol bol karşımıza çıkacağını resmen duyurdu.

MCU'nun ikinci solo Spider-Man filminde Tom Holland'ın yanı sıra Mysterio rolünde Jake Gyllenhaal'ı izleyeceğiz. Samuel L. Jackson, Cobie Smulders, Zendaya ve Jon Favreau gibi isimleri de kadrosunda barındıran Spider-Man: Far From Home, 5 Temmuz'da vizyona giriyor. Yönetmenliğini Jon Watts'ın yaptığı film resmi olarak Marvel Sinematik Evreni'nin üçüncü aşamasını sona erdirecek. 
 

YORUMLAR
MAVİSAKAL
27 Haziran 2019 14:16

Böyle dandik bir Spider-Man'e ancak böyle dandik bir karar yakışırdı. Sizin uyarladığınız Spider-Man'i s....

ocelot1789
27 Haziran 2019 14:09

Ben diyordum Ben amca bu evrende olmayabilir ve aynı amca kaybı tribini Stark ile verebilirler diye. Muhtemelen de öyle olacak. Bize " büyük güç büyük sorumluluk getirir" repliğinden uzak tutup (avengers assemble misali) çook ileriki filmlerde daha dramatik vermeye çalışabilirler.

Parolamı Unuttum