Tomb Raider'ın Devam Filmi İptal; Yine Reboot Planlanıyor

Format atalım da düzelsin

Oğuz geçtiğimiz hafta Tomb Raider'ın devam filminin arafta kaldığını söylemişti. Devam filmi nihayet araftan çıktı ama iyi bir şekilde değil. 2018 tarihli bu reboot filminin Misha Green tarafından çekilmesi planlanan devam filmi MGM'den onay alamadı. The Wrap'in haberine göre stüdyo bu yüzden Tomb Raider'ın film haklarını kaybetmiş durumda.

Elbette bu aynı zamanda Alicia Vikander'e de Lara Croft olarak veda ettiğimiz anlamına geliyor. Vikander beğendiğim bir oyuncu olsa da Lara Croft rolüne ne kadar yakışıyordu, o kısmı sizin yorumlarınıza bırakayım en iyisi.

Şimdi bu seri için bir kez daha tamamen reboot planlanıyor, serinin film haklarını kapmak için ise birden fazla sayıda film stüdyosu devredeymiş.

İlk Tomb Raider filmi 2001 yılında vizyona girmişti ve Lara Croft'u Angelina Jolie canlandırıyordu. Yeni seri Tomb Raider oyunlarında ise Lara Croft'a Camilla Luddington hayat vermişti.

Tomb Raider'ın oyun olarak geleceği de şu an belirsiz, çünkü tüm hakları daha yeni Embracer Group'a geçti. Embracer'ın bu seriyle ne yapacağını zaman içinde göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum