Total War: Pharaoh’un Yeni Fragmanıyla Oyunun Çıkış Tarihi De Açıklandı

Önümüzdeki ay Antik Mısır turuna çıkıyoruz

Total War serisinin strateji severler için ne kadar önemli bir seri olduğu ortada. Bugüne kadar bizi tarihin farklı dönemlerine, farklı coğrafyalara götürdüler. Hatta araya fantastik evrenler bile girdi. Şimdiyse sıra Antik Mısır’da. Birkaç ay önce duyurulan Total War: Pharaoh, önümüzdeki ay oyun severlerle buluşacak. Paylaşılan yeni fragmanla oyunun çıkış tarihini de öğrenmiş olduk:

Fragmanda, bir yandan oyunun haritasına kuş bakışı göz atıyor bir yandan da Kudretli Firavun Merneptah’a kulak veriyor, hikayesini dinliyoruz.

Oyun, ön siparişe de açılmış durumda (her ne kadar Steam’de ülkemiz için ön sipariş açılmamış olsa da). Ön sipariş verenler; Avatar of the Gods ve Heart of the Shardana kozmetik paketlerine sahip olurken, aynı zamanda 29 Eylül – 2 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek erken erişim hafta sonunda oyunu deneme şansına erişecekler. Bu denemede, 60 tur boyunca Ramses ve Irsu’yu yönetme imkânı sunulacak.

Total War: Pharaoh; 11 Ekim’de geliyor. Dört gözle bekliyoruz, yakından takipteyiz.

YORUMLAR
allalla
14 Eylül 2023 14:09

Troy'u seven bunu da sever. Ancak sevmeyenler çoğunlukta görünüyor. Bir de CA'nın açık açık yaptığı paragözlülük buna eklenince Pharaoh pek satmayacak gibi...

Parolamı Unuttum