Transformers'ın Sinematik Geleceği Şekilleniyor

Paramount'tan kar taneleri

Transformers çizgi filmler ve sinema filmleri uzun yıllardır değişik şekiller ve farklı hikayelerle karşımıza çıkıyor. Son olarak Michael Bay önderliğinde bol patlamalı Transformers filmleri izledik ve marka için ciddi bir değişim yolda. Geçtiğimiz dönemlerde duyurulan Rise of the Beasts sadece sinema olarak değil animasyon ve çizgi film anlamında da Transformers'ın geleceğini şekillendirecek. 

Paramount etkinliğinde yapılan duyuruyla birlikte arabamsı robotların gelecek planı açıklandı. 2023 yılnda vizyona girecek olan Rise of the Beasts ile birlikte yeni bir Transformers üçlemesi sinemada başlayacak. Bu serinin yanı sıra Nickelodeon üzerinden bu son baharda yeni bir Transformers çizgi dizisi başlıyor. Ayrıca 2024 yılında tamamen animasyon olan bir Transformers filmi de vizyona girecek. Üç farklı formatta karşımıza çıkacak olan Transformers'ın filmleri vizyon tarihinden bir süre sonra sadece Paramount Plus üzerinden izlenebilecek. 

1994 yılında geçecek olan Rise of the Beasts ile birlikte Transformers Evreni'nin geçmişinden itibaren yolculuğa yeniden başlayacağız. Markanın yapımcılarından Lorenzo di Bonaventura da yine bu yeni dönemde aktif olarak rol alacak. Yola çıkış amaçlarının izleyicilere yeni şeyler sunmak olduğunu belirten Paramount, yepyeni bir sinematik evren ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum