Treyarch'ın Call of Duty Oyununda Ratcliffe Adında Yeni Bir Karakter Olacak

Ratcliffe'i canlandıran aktör NDA'yı unuttu

Luke Charles Stafford ismindeki bir aktör Facebook'ta paylaştığı mesajda Treyarch Games'in yeni Call of Duty oyununda Ratcliffe rolünü canlandırdığını açıkladı. Stafford'un paylaştığı görsellerde Call of Duty hareket yakalama stüdyosunda olduğu görülüyor.

Stafford mesajında şöyle demiş:

"Activision Call of Duty'nin sıradaki ana karakteri Ratcliff'te benim yüzümü kullanmaya karar verdi, çok mutluyum. Anderson Üniversitesi'ndeki oda arkadaşlarım, Smith Hall'de Black Ops II oynarken geçen onca yıl... Gelecek sene birbirimizi yine avlayacağız ama ben kendim olarak oynamak istiyorum.

PS. Galiba bundan sonra dışarı çıkarken de saç filesi takacağım."

Bu arkadaş muhtemelen NDA altında olduğunu unuttu, yoksa bu kadar rahat biçimde paylaşım yapabilmesi çok ilginç. Ratcliffe ismi bir benzerlik de olabilir, bir sonraki Call of Duty ünlü İngiliz askeri Peter Ratcliffe'i kullanacak da olabilir, bu konuda elimizde henüz bir bilgi yok. Ama eğer ikincisiyse oyunun geçeceği dönem hakkında tahmin yürütebiliriz demektir. Peter Ratcliffe, Körfez Savaşı'nda Üstün Davranış Madalyası kazanmış bir İngiliz asker, Eye of the Storm kitabının da yazarı. Kendisi hakkında daha detay bilgiyi Wikipedia sayfasından okuyabilirsiniz.

Treyarch’ın Cerberus kod adlı yeni oyunu 2024 yılında çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum