Tivibu Artık Herkesin Kullanımına Açık

TTNET, sevilen TV platformu Tivibu'yu interneti olan herkesin kullanımına sunuyor.

TTNET'in "Yeni Dönem TV Platformu" olarak lanse ettiği servisi Tivibu'yu duymuş, hatta belki kullanmış/kullanıyorsunuzdur. Eğer kullanan kesimdenseniz bu, aynı zamanda bir TTNET üyesi olduğunuzun da bir göstergesiydi eskiden. Çünkü sadece TTNET İnternet kullanıcıları bu platformdan faydalanabiliyorlardı. Ancak artık, Tivibu'yu artık evinde internet olan herkes kullanabilecek.

Tivibu'nun sunduğu servislerden Tivibu Web, Tivibu Cep ve Tivibu Smart TV servislerinden faydalanmak için yapmanız gereken tek şey, şu adresi ziyaret ederek üyelik almaktan ibaret. Üye olduktan sonra "Tekrar İzle" ya da "Seç İzle" gibi özelliklerden faydalanabilir, Tivibu Web ve Cep servislerinde 100'e yakın yerli/yabancı kanalın kapılarını aralayabilirsiniz (Smart TV servisinde de 31kanal mevcut). Kanalların yanı sıra Web servisinde 4000, Cep servisinde 1000, Smart TV servisinde ise 500'ün üzerinde yerli ve yabancı içeriğe ulaşmanız mümkün.

Kredi kartı ve mobil ödeme seçeneklerini kullanarak, Tivibu Cep ve Web Maxi Paketi'ne yıllık 69TL'ye; Tivibu Web Maxi Plus ve Smart TV paketlerine ise 109TL'ye sahip olabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için sizi yeniden şöyle alayım ben.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum