Twitch Yayınları İzleyerek CoD: Modern Warfare'a Özel Bir Silaha Sahip Olabilirsiniz

Baldan tatlı bir etkinlik

Call of Duty: Modern Warfare cephaneliğini genişletmek isteyenler için süper bir etkinlik geliyor. Activision ile anlaşan Twitch, Modern Warfare yayınlarını izleyen kullanıcılara çeşitli ödüller dağıtacak. Aynı Overwatch'ta gördüğümüz sistemi kullanacak ikili, izleme saatlerinize göre hesabınıza özel hediyeler yükleyecek.

Yapmanız gereken tek şey drop'ların açık olduğu Modern Warfare yayınlarını takip etmek. Toplamda bir saatlik yayın "Censory Overload" spreyini açmanızı sağlayacak. İzlediğiniz toplam saat ikiyi geçtiğinde ise "Love The Bomb" amblemine sahip olabileceksiniz. 

Üç saatlik yayın süresi ise Bloodstream AR isimli silahı açmanızı sağlayacak. Modern Warfare oyuncularının favorisi olan Grau 5.56'yı temel alan bu silah, siyah süslemeleri ile oldukça şık görünüyor. Geçtiğimiz güncelleme ile silaha büyük nerf getiren Activision, bu hediyeler ile oyuncuların gönlünü kazanmaya çalışacak.

Unutmadan, hediyeler için Activision ve Twitch hesaplarınızın bağlı olması gerektiğini hatırlatalım. Bunu Twitch üzerindeki yönergeleri takip ederek yapabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum