Twitch'e, 'Sadece Abonelere Yayın Yapma' Özelliği Eklendi

Tepki toplayabilir mi?

Abonelik sistemi ile işleyen dijital yayın platformu Twitch, yayıncıların artık sadece "abonelere özel" yayın yapabilmesine olanak sağlayacak. Bir süredir abonelere özel facecam gibi çeşitli özelliklere ev sahipliği yapan dijital platform, yeni sistemi resmi olarak yayıncıların beğenisine sundu.

"Subscriber Streams" yani "Abonelere Özel Yayın" olarak çevrilebilecek bu özellik bir süredir Twitch'in test sunucularında geliştirme aşamasındaydı. Bundan böyle sadece abonelere özel yayın yapan bir kanala giriş yaptığınızda önce yayının bir kısmını izleyebilecek, ardından abone ol butonu ile karşı karşıya kalacaksınız.

Bu özel yayınların kulağa tehlikeli geldiğini de belirtmek gerek. Yani belirli kişilere açtığınız yayınlar içerisinde çok daha "özel" içerikler üretmek mümkün. Yine de yetkililer bu sistemin sıkı takip edileceğinin altını çiziyor. Tabi bu takibin yeterli olup olmayacağını zaman içerisinde göreceğiz.

Platform yetkilileri yeni sistemin yayıncı-abone ilişkisini de güçlendireceğine inanıyor. Bakalım yayıncılar bu konu hakkında ne düşünecek?

YORUMLAR
sSnake
28 Haziran 2019 11:58

Göğüs şişirtip bir ton makyajla yayına çıkan kadın yayıncıların asıl amaçlarını karşılayacak yenilik sonunda geldi.

İlhanlı
27 Haziran 2019 13:28

Gereksiz bir site bence. Tabi ben yayıncı değilim. Milletten para dilenmek ve milletin zamanını insanları izleyerek geçirmesini çok saçma buluyorum. Yayıncıyı izleyeceğime film izlerim o bile bir şeyler katar.

Berkay Dursun
27 Haziran 2019 13:08

Chaturbate?

yeknesak
27 Haziran 2019 12:27

Bence o "özel" içeriklerde sağlam gelir olduğundan fırsatı daha fazla geri çevirmek istemediler. Denetlenmesi falan bana hikaye gibi geliyor.

waltran
27 Haziran 2019 12:20

tepki gelse ne olacak? adamlar paralarını saymaya devam eder. şu zamana kadar c2c eklemediklerine şaşırıyorum ben. yetişkin siteleriyle ortak yayın açıp kuralların içinden geçen kadın yayıncılar para getiriyor diye cirit atıyor ne kuralı?

Parolamı Unuttum