Two Point Oyunlarının Geliştiricisi Yeni Oyununu Yakında Duyuracak

Campus, Hospital, ???

Two Point Campus yayınlanalı yaklaşık iki yıl oluyor, bu da demek oluyor ki Two Point Studios'un yeni projesine dair ipuçları verme zamanı geldi. Görünen o ki Two Point Studios yeni oyunlarını çok yakında duyuracak.

Two Point County sitesindeki paylaşımda Two Point'in kurgu karakterlerinden, egzantrik milyoner Wiggy Silverbottom'un yardıma ihtiyacı olduğunu görüyoruz.

"Bildiğiniz gibi sevilen kaşifimiz daima yeni macerasını arar durur. Birkaç ay önce kendi alanında uzman olan yeni mezunlardan oluşan bir ekip topladı ve çok gizli, inanılmaz önemli bir göreve çıktı. Burada kaydadeğer bir keşif yaptılar... Maalesef bu keşif hedefine ulaşmadan önce ufak bir sorun yaşandı... koskoca şey ortadan kayboldu! Tahmin edebileceğiniz gibi bu biraz sorun yarattı." diyor açıklamada.

Söz konusu "keşifin" bir artifakt olduğunu biliyoruz. Two Point Studios hayranlarına bu gizemi çözmeleri için ipuçları veriyor, Two Point Studio'nun Discord sunucusunda da bu bulmacaları çözmeye çalışıyor oyuncular. Dilerseniz siz de arayışa katılabilirsiniz. Tüm ipuçları ortaya çıktığında yeni oyunun duyurusunun geleceğini tahmin edebiliyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum