Ubisoft Bu Yıl Gizemli Bir AAA Oyun Yayınlayacak

Tanıdığımız serilerden birine ait olacak

Ubisoft dün akşam saatlerinde yeni mali yılı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Toplantıyı yakından takip eden Daniel Ahmad, detayları şahsi Twitter hesabından paylaştı. Paylaşım içerisinde merakla beklediğimiz oyunlar olduğu gibi, gizemli bir AAA oyunun oluşu da dikkat çekiyor.

Bahsi geçen mali yılın 1 Nisan 2020 ve 31 Mart 2021 aralığını temsil ettiğini belirtelim. Yapımcı ekibin açıklamalarına göre bu süreç içerisinde Assassin’s Creed Valhalla, Watch Dogs Legion, Rainbow Six Quarantine, Gods & Monsters gibi oyunlar bizlerle olacak. Buna ek olarak "Ubisoft'un en önemli serilerinden" birine ait bir AAA oyun da bizleri bekliyor olacak.

Coronavirüs salgınının tüm oyun dünyasını etkilediğini hatırlatan Ubisoft CEO'su Yves Guillemot, firmanın hedeflerini tutturacağının da altını çizmiş. Bu da toplantı boyunca bahsedilen oyunların tamamının bir sene içerisinde sorunsuz şekilde çıkış yapacağı anlamına geliyor. Tabi böyle bir krizde bu kadar net konuşmak ne kadar doğru, orasını yorumlamayı sizlere bırakıyorum.

Bakalım bu gizemli oyun ne olacak? Yıllardır bir türlü göremediğimiz Splinter Cell geri dönüyor olabilir mi? Sizce Ubisoft'un en önemli serilerinden birine ait olacak bu yeni oyun hangisi?

 

YORUMLAR
mserhatsari
16 Mayıs 2020 05:26

Lutfen Prince of Persia olsun ya. AC serisini iyice rpg'ye cevirmisken hikaye odakli cizgisel bir PoP'un tam vakti...

Ghost AssassiN
15 Mayıs 2020 17:14

Ne yani, şimdi bu Corona sayesinde yıllardır hasır altı edilen yeni Splinter Cell oyunu bir anda çıkarılmaya mı karar verildi? :)

Hadi inşallah! 

Parolamı Unuttum