Ubisoft Trackmania'nın Erişim Seçeneklerini Tanıttı

Starter seçeneği ücretsiz olacak

Yarışçıların favorilerinden olan Trackmania, 1 Temmuz'da geri dönüyor. Ubisoft, oyunun erişim seçeneklerini bugün yayınlanan bir açıklama ile tanıttı. Bu seçenekler arasında Starter, Standart ve Club olmak üzere üç farklı paket bulunacak.

Giriş paketi olan Starter, oyunu tamamen ücretsiz olarak oynamanıza olanak sağlıyor. Tekli ya da çoklu oyuncu modlarında oynayabileceğiniz 25 pisti içeren bu paket, haftalık Nations League üzerinde yarışmanıza da olanak sağlıyor. Bu seçenek ile birlikte üç ayda bir yenilenen resmi yarışmalara katılabileceğinizi de belirtelim.

44.99 TL'lik fiyat etiketine sahip olan Standart erişim paketi ise bu ücretsiz içeriklerin yanında oyuncuların "Günün Pisti" seçimi yapmasına olanak sağlıyor. Buna ek olarak tekrar oynatma, pist düzenlemesi ve günlük yarışmalara katılma gibi özelliklere de sahip olacak.

Yıllık fiyatı 135 TL olacak olan Club erişimi ise bu saydığımız özelliklerin tamamına ek olarak yeni içerikler ile geliyor. "Club" adından da anlayabileceğiniz üzere bu paket oyunculara kendi kulüplerini yaratma fırsatı sunuyor. Ubisoft Nadeo tarafından organize edilen Open Grand League'e katılabilecek oyuncular, özel aktivitelere de dahil olabiliyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum