Üç Yeni Game Of Thrones Yan Dizisi İçin Çalışmalar Başladı

En zenginden, en fakire herkesin hikayesi anlatılacak

Game of Thrones dizisi final yaptı yapmasına ama HBO'nun markayla işi henüz daha yeni başlıyor. Ana serinin bitmesinin ardından hız kesmeden yan dizilere odaklanan stüdyo üç yeni yan dizi için de ön hazırlıklara başladı. Variety'nin haberine göre 9 Voyages,Flea Bottom ve 10,000 Ships isimli üç farklı dizi için arayışlar başlanmış.

Bunlardan 9 Voyages ya da Sea Snake ismiyle göreceğimiz yan dizi Rome'unu yaratıcılarından Bruno Heller'in önderliğinde karşımıza çıkacak. Bu dizinin House Velaryon'unu lideri ve Rhaenys Targaryen'in kocası Lord Corlys Velaryon'u konu alacağı öğrenildi. Dünyanın en geniş donanmasına sahip olan Sea Snake lakaplı Velaryon'un zenginliklerle dolu hayatına ve maceralarına göz atacağız.

Flea Bottom dizisi ise bizi zenginliklerden, fakirlikler diyarına götürerek. King's Landing'in en fakir bölgesinin konu alacağı dizinin senaristi ve yürütücüsü heniz belli değil. 10,000 Ships ise Prenses Nymeria'nın yolculuğunu konu alacak Lord Mors Martell ile de evlenen Nymeria'nın bu maceralarını kaleme alacak senarist de henüz açıklanmadı. 

Bu üç dizi aynı zamanda diğer iki Game of Thrones yan dizisi olan House of the Dragon ve Dunk & Egg ile birlikte hazırlıklarına devam edecek. Muhtemelen izleyeceğimiz ilk yan dizi olan House of the Dragon'ın ardından HBO hiç hız kesmeden yeni dizilerle Game of Thrones'u canlı tutmaya devam edecek. Tüm bu dizilerin ne kadar başarılı olacağını ise zaman gösterecek. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum