Game Of Thrones Dizisi House Of The Dragon 2022 Yılında Yayınlanacak

Birinin kafasını keserseniz yerine iki tane çıkar

Game of Thrones dizisinin oldukça tartışmalı bir şekilde sona ermesinin ardından yaklaşık bir senelik bir zaman geçti. Ancak HBO, markayı elinden geldiğince diri tutmaya çalışıyor. Geçtiğimiz aylarda pek çok Game of Thrones yan dizisinin yolda olduğunu öğrenmiştik. Bunlardan ilkiolan House of the Dragon, 2022 yılında yayın hayatına başlayacak.

George R.R. Martin'in Ateş ve Kan kitabından uyarlanacak olan yan dizide Targaryen ailesinin yükselişine tanıkılık edeceğiz. Pandemi öncesi duyurusu yapılan dizinin 10 bölümlük siparişi HBO tarafından 2019 yılında verilmişti. George R.R. Martin'in yanı sıra Vince Gerardis, Ryan Condal ve Miguel Sapochnik'in yapımcılığını üstleneceği dizinin kadrosu da hemen hemen belli olmuş durumda. Paddy Considine, Viserys Targaryen'i canlandırırken Matt Smith, Prens Daemon Targaryen'e hayat verecek. Ayırca Emma D'Arcy'nin canlandırdığı Prenses Rhaenyra Targaryen ve Olivia Cooke'un rol aldığı Alicent Hightower karakterlerini de dizide izleyeceğiz. 

Pandemi süreci olmasaydı diziyi bu dönemlerde izlememiz bekleniyordu. Ancak yaşanan aksaklıkların ardından dizinin ertelenmesi belki de HBO Max adına faydalı bir döneme denk gelmiş olabilir. Zira sinema filmlerini yayın servisine taşıyacak olan WarnerMedia şimdi yayın servisini bir de Game of Thrones dizisiyle güçlendirmiş oldu. Friends'in yeniden bir araya geldiği özel bir yapımı da önümüzdeki yıl izleyeceğimiz HBO Max, yayın servisleri arasında hızlı bir şekilde yükselecek gibi gözüküyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum