Uncharted Filminin Çekimleri Önümüzdeki Ay Başlıyor

Tom Holland bildirdi

Sony, kendi oyun markalarını dizi ve film yapacağını açıkladığından beri işleri bir türlü rast gitmedi. Bu projenin bayrak gemisi olması beklenen Uncharted filmi sürekli yönetmen değiştirirken, çekimler bir türlü başlamadı. Neyse ki filmin başrolleri Tom Holland ve Mark Wahlberg halen filmin kadrosunda yer alıyor ve Tom Holland'ın açıklamasına göre çekimler önümüzdeki ay başlayacakmış.

Yeni filmi Onward'ın tanıtımı sırasında IGN'e konuşan Holland, "Benim en sevdiğim video oyunlarından birisi dördüncü Uncharted oyunu ve şunu söyleyebilirim ki filmde özellikle bu oyundan çok fazla ilham alınan yer olacak. Sony başkanı Tom Rothman ile oturup konuştuğum zaman video oyunlarından konuştuk ve ona 'Uncharted'ı yeni bitirdim.' dedim. O da bana 'Neden Nathan Drake'i oynamıyorsun?' diye sordu. Benim cevabım netti, 'Nathan Drake'i canlandırmak için her şeyi yaparım.' dedim." diyerek rolü alma sürecini de açıklamış oldu.

Filmin çekimlerinin dört hafta sonra Berlin'de başlayacağını belirten Tom Holland, hazırlanan sahnelerde stüdyonun muhteşem işler yaptığını da dile getirdi. Aslında Sony cephesinden önceden gelen haberler filmin oyunun hikayesini kullanmayacağı yönündeydi. Tabii Uncharted gibi bir marka olunca elde herhangi bir kitap ya da çizgi roman yok, oyunların hikayesinden faydalanmak yapılacak en mantıklı şeydi. Uncharted filminin 5 Mart 2021'de vizyona girmesi bekleniyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum