Uncharted: Kayıp Miras'ın İnceleme Puanları Ortaya Çıktı

Kayıp Miras tam teşekküllü bir oyun olduğunu bu puanlarla kanıtlamış gözüküyor.

Uncharted: Kayıp Miras'ın çıkışına çok az bir süre kala ünlü oyun sitelerinin inceleme puanları ortaya çıktı.

İnceleme puanlarına geçmeden önce Kayıp Miras'ı kısaca tanıyalım. Uncharted: Kayıp Miras, Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu ile hayatımıza giren Nadine Ross ve uzun zamandır en sevilen karakterlerden biri olan Chloe Frazer'ın başrolü paylaştığı bağımsız bir DLC paketidir.

Bağımsız kelimesini kullanmamızın en büyük sebebi ise ilk başta Uncharted 4'ün DLC paketi olarak adlandırıldıktan sonra yaklaşık olarak 10 saatlik bir oynanışa sahip olduğu için başlı başına tam teşekküllü bir oyun haline dönüşmesinden kaynaklanmaktadır.

Öncelikle oyunun tam bir oyundan ziyade DLC mantığında piyasadaki yerini alacağını varsayarsak bu inceleme puanları oldukça tatmin edici gözüküyor. Polygon 10 üzerinden 8.5, Gamespot 10 üzerinden 9, IGN 10 üzerinden 7.5 ve Game Informer 10 üzerinden 9 puan vermiş durumda. Ayrıca, LeaderGamer tarafından 10 üzerinden 10 puan, God is a Geek tarafından 10 üzerinden 10 puan ve Arcade Sushi tarafından 10 üzerinden 10 puan almasıyla beraber Kayıp Miras'ın hikaye genişlemesinden ziyade başlı başına bir oyun olarak nitelendirebileceğimizi kanıtlıyor diyebiliriz.

İşte şu ana kadar olan tüm inceleme puanları;

Tabii ki bu puanlar Uncharted 4'e kıyasla küçük bir miktar geride kalıyor. Örneğin; Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu için GameSpot 10 üzerinden 10 puan verirken Kayıp Miras için 10 üzerinden 9 puan vermesi gibi. Ancak bu Kayıp Miras'ın Bir Hırsızın Sonu'ndan kötü olacağı anlamına gelmiyor.

Son olarak, Uncharted: Kayıp Miras, hem dijital hem de fiziksel kopya halinde 23 Ağustos günü PlayStation 4 için piyasadaki yerini alacak. Ayrıca, Türkçe dublaj ve Türkçe altyazı seçenekleri yer alacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum