Uncharted: Legacy of Thieves Collection, 28 Ocak’ta PS5’e Geliyor

PC versiyonu için halen bir çıkış tarihi yok

Geçtiğimiz günlerde Uncharted: Legacy of Thieves Collection’ın ESRB tarafından derecelendirildiği haberini sizlerle paylaşmış, bunun da çıkış tarihinin çok yakın olduğuna işaret ettiğini belirtmiştik. Nitekim beklendiği gibi oldu; Sony tarafından yapılan duyuruyla bu yenilenen paketin önümüzdeki ay oyun severlerle buluşacağı ilan edilmiş oldu:

Duyuruyla birlikte Uncharted 4 ve Uncharted: Kayıp Miras’ın (Lost Legacy) artık ayrı ayrı satın alınamadığı, bunun yerine PS4 için 349 TL’ye “Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu ve Uncharted: Kayıp Miras Dijital Paket”in satışta olduğu, PS5 için de “Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu”nun 439 TL’ye ön siparişte bulunduğu görülüyor.

Oyunların PS4 versiyonlarına sahip olanlar için de 10$/10€ karşılığında yeni sürüme yükseltme imkanı sunulacak. Ama bu, Uncharted 4’ü PS Plus ile almış olanları kapsamıyor, daha önce Final Fantasy 7 Remake örneğinde de gördüğümüz gibi. Oyunların kutulu versiyonlarına sahip olanlar da benzer şekilde yeni sürüme geçiş yapabilecekler, ama doğal olarak PS5 Dijital kullanıcıları bu imkandan yararlanamayacaklar.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection, 28 Ocak’ta PS5 versiyonuyla oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor; PC versiyonunun da 2022 içerisinde geleceği söyleniyor ama henüz net bir çıkış tarihi ilan edilmiş değil.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum