Uncharted'ın Devam Filmi Yolda Olabilir

Hiç de fena olmaz

Sizi bilemem ama Uncharted'ın beyaz perde uyarlamasını ben fena bulmamıştım. En azından başında geçirdiğim dakikalarda kendimi eğlenirken bulduğum anlar oldu. Eleştirilere de bakılınca filmin vasat üstü bir performans gösterdiği söylenebilir. Yalnız tek başına 400 milyon dolarlık bir gişe geliri yakalaması, ikinci filme yeşil ışık yakılmasını sağlayacak gibi görünüyordu.

İşte ikinci film iddialarına cevap, yapımcı Charles Roven'dan geldi. The Hollywood Reporter ekibine konuşan Roven, Sony'nin ikinci filme "sıcak baktığını" ifade etti. Şimdilik netleşen bir şey olmasa da Roven, projenin devamını çekmeyi istediğini de ifade ediyor.

Filmin çekimleri esnasında çok keyifli zaman geçirdiklerini söyleyen Roven, serinin hayranlarının da filmi sevdiğini ifade etmiş. Roven hem kendisinin hem de ekibin devam filmine oldukça sıcak baktığını ifade ediyor.

2022 yılında vizyona giren filmde başrolleri Tom Holland ve Mark Wahlberg paylaşmıştı. Holland, Nathan Drake'e can verirken Mark Whalberg Victor "Sully" Sullivan rolünü üstlenmişti.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum