Unity ve Unreal Geliştiricileri WorldViz'in VR Teknolojisine Erişebilecek

Oyun geliştiricileri için

Epeydir davam eden VR teknoloji firması WorldViz sanal gerçeklik deneyimleri için oluşturacağı warehouse-scale isimli hareket izleme sistemini; ve bu aylarda teknolojinin Unreal Engine 4 ve Unity 5 eklentileri üzerinden oyun geliştiriceleri için erişilebilir olacağını duyurdu.

WorldViz'in hassas pozisyon izleme sisteminin başlangıç fiyatı 15.000 $'dan başlayıp, yeterince büyük bir yerde kullanacağınız kamera ve sensörler kadar artıyor.

Ancak, yeni Unity ve Unreal Engine'ı desteklediği bilinen başlıklar için PPT teknolojisiyle geliştirilen oyun türleri ve diğer deneyimler için hala ilginç bir fırsat var. Yani, deniz feneri oda ölçeğinde Samsung Gear VR'dan Playstation VR ve HTC Vive'a kadar her şeyi kapsayan sadece 15 x 15 metrelik alanda hareketleri izlemek için tasarlanmış.

WorldViz karşılaştırmayla iddialı bir şekilde PPT sistemini aynı anda milimetre altı doğrulukla, 50 x 50 metrelik veya daha büyük alanda, eklenebilir sensörler ve el izleme değnekleri kullanarak on kişiye veya şeye kadar çıkabildiğini gösteriyor. WorldViz'in VR teknolojisi oyun endüstrisinde düşük profile sahipken, uzun süredir üniversiteler, VR araştırma grupları ve devlet kurumları tarafından kullanılıyormuş.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum