Ünlü Yayıncı Ninja, Mixer Üzerinde 1.000.000 Aboneye Ulaştı

Ne kitle varmış...

Geçtiğimiz günlerde Twitch'ten, Microsoft'un yayın platformu Mixer'e geçtiğini açıklayan Ninja, kitleleri de beraberinde götürüyor. Popüler yayıncı, geçişinin üzerinden günler geçmesine rağmen Mixer'in abone rekorunu kırmayı başardı.

Bugün sabah saatlerinde Twitter hesabı üzerinden bu başarıyı açıklayan yayıncı, kanalının 1.000.000 aboneye ulaştığını ifade etti. Sadece 6 günde bunu başarabilen yayıncının Mixer'e geçişinin arkasında ise tonla para olduğu iddia ediliyor. Söylentilere göre Mixer, bu transferi yapabilmek için yayıncıya 6 milyon dolarlık bir teklif götürmüş.

Today we hit 1,000,000 active subscribers on mixer ^-^ thank you for all the incredible support. I haven't felt this good in a long time. pic.twitter.com/kdLgBJk0Ud

— Ninja (@Ninja) August 6, 2019

Cuma günü yeni platformunda yaptığı ilk yayında 100.000 aboneye ulaşmayı başaran yayıncı, aynı yayında 80.000 izleyiciye ulaşmayı da başardı. 

Tabi ki her yayın platformunda olduğu gibi Mixer'de de abonelik işlemi para ile yapılıyor. Öte yandan firma, popüler yayıncının Mixer'e giriş yapması sebebiyle Ninja'nın kanalına olan abonelikleri bir aylığına ücretsiz yapmıştı. Görünüşe göre firmanın bu taktiği oldukça işe yaramış.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum