Unutulmaz Oyun Müzikleri: Fallout 2 - A Kiss To Build A Dream On

Give me a kiss to build a dream on / And my imagination will thrive upon that kiss

Fallout’un ilk oyunu gayet başarılı bir performans sergilemiş ve üzerinden çok süre geçmeden ikinci oyun gelmişti. Benim gibi ilk oyunun etkisinden kurtulamamış olanlar Vault’tan çıkıp tekrar maceralara atılmak üzere hemen bilgisayarları başına koştular tabii.

Gençlik başımda duman, lisede işler yaman dönemimde çok güzel bir sürpriz ile yapıyordu açılışı Fallout 2.

Fallout 2 / Louis Armstrong – A Kiss To Build A Dream On

Oyunun açılış videosu akıp giderken arka planda gerçekten muhteşem bir müzik eşlik ediyordu bu sahnelere; Louis Armstrong’un o etkileyici sesinden A Kiss To Build A Dream On dinliyorduk.


Ortaokul veya lisede İngilizce hazırlık eğitiminizde sizlere de denk geldi mi bilmem; Louis Armstrong pek çoklarımız için What A Wonderful World ile tanıştığımız bir isim olmuştu. Dinleyen pek çok kişi için geçerli olduğu üzere ben de daha ilk dinleyişten itibaren kendisinin hayranları arasına adımı yazdırmıştım. Ve işte çok severek dinlediğim bu isimden bir parça, yine çok sevdiğim bir yapımda karşıma çıkıvermişti; daha ne olsundu :)

Bazen jenerikleri, ara sahneleri hızlı hızlı geçmek isteriz. Bu o anlardan değildi tabii ki. Parça bitene kadar dinlemek, hatta dönüp dönüp dinlemek istiyordunuz. Kendinizi o ana kaptırıyor, yavaş yavaş oyuna uygun bir ruh haline bürünüyordunuz. Üzerine koca koca hayaller inşa edeceğimiz tek bir öpücüğe ihtiyaç duyduğumuzu fısıldıyordu ya hani, üzerine çok güzel bir oyun deneyimi tecrübe edeceğimiz o sihirli öpücük de bu parça oluvermişti işte!

>Unutulmaz Oyun Müzikleri: Max Payne 2 - Late Goodbye

YORUMLAR
Parolamı Unuttum