Valorant, Bir Yılda 6 Yeni Ajana Kavuşacak

12. Ajandan ilk ipuçları da geldi

Riot Games'in FPS oyunu Valorant resmi çıkışını gerçekleştirdi. Fakat her çevrimiçi oyunda olduğu gibi Riot Games'in asıl geliştirme süreci şimdi başlayacak. Her zaman daha fazlasını talep edecek oyuncular için kolları sıvayan geliştirici, yeni içeriklerin nasıl geleceğini yeni bir videoda paylaştı.

Videoda paylaşılan bilgilere göre Valorant, her iki ayda bir yeni bir Ajan'a kavuşacak. Bu da bir yılda oyuna 6 yeni karakter ekleneceği anlamına geliyor. Oyuna içerik eklemesi ise "Bölüm" adı verilen süreçler arasında olacak. Bu Bölümler 6 ay sürecek ve 2 aylık üç "kısma" bölünecek. Yani her Bölüm içerisinde üç yeni Ajan da bizleri bekliyor olacak.

2 aylık kısımlar içerisinde yeni kozmetikler bizleri bekliyor olacak. Bununla birlikte her iki ayda bir battle pass'ler yenilenecek. Fakat daha kapsamlı olan Bölümler içerisinde çok daha büyük güncellemeler yaşanacak. Örneğin oyuna yeni bir harita ya da çok daha önemli bir oyun mekaniği eklenecek.

Bölüm 2'nin başlaması ile birlikte oyuna yeni bir mod ekleneceği de belirtiliyor. Riot, oyunculardan aldığı geri dönüşler ile birlikte Valorant'taki mod sayısını artıracağını da açıklamıştı. Tabi bu güncellemelerin nasıl geleceği henüz kesinleşmiş değil.

Bununla birlikte video içerisinde yeni Ajan'ımızın silüetini görme fırsatı da buluyoruz. 1:42 civarında görebileceğiniz bu silüet, yeni karakterimizin ilk ipucu oldu.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum